milanfe Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Zdravim. Mohol by mi niekto poradit s mojim problemom? Nedavno mi v servise menili obiva predne naboje s loziskom .Do teraz v pohode a teraz pri brzdeni mi to trasie s volantom a samozrejme s celym autom. Mam Fabia 1,4 50kw. Poradi niekto cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) krive kotuce, zjazdene dosticky... Editováno: 11. Červenec 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 neprohazoval jsi kola, pneu? jak jsou na tom brzdy? dost pravděpodobný je co napsal Cartmanko - zvlněnej kotouč-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfe Vloženo 11. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 (editace) Ale moze to zacat robit len tak naraz? Nove kotuce a dosticky. Cca 10000 km. Editováno: 12. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Může. S kolem si mohl něco udělat.projet díru, narazit ho na obrubník a Kotouče si mohl za tu dobu vyhřát tak, že se zvlnili. Mohli ti klidně celou dobu přibržďovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 pokial su nove a zvlnili sa prejst na susstruhu nie je problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.