Publikováno Srpen 30, 200619 r Nevíte někdo, jestli jde zapojit multifunkční volant z octavie, superba nebo octavie2 do fabie tak aby fungoval s tempomatem, rádiem a maxidotem??? Hledal jsem to tady na foru a nic nenašel...díky za reakce..
Srpen 30, 200619 r rádio ano,tempomat né.U octy jdou data přímo do ŘJ motoru,ale u faby do BSG,i když asi by to vyřešit šlo,najít schéma BSG
Srpen 30, 200619 r Autor rádio ano,tempomat né.U octy jdou data přímo do ŘJ motoru,ale u faby do BSG,i když asi by to vyřešit šlo,najít schéma BSG rádio mám symphony z octy, takže to by mělo chodit v klidu, a mam požít volant z oct.1 nebo 2??
Srpen 30, 200619 r Autor JO z O1.OII má jinou komunikaci. sakra, zrovna mám sehnanej ten volant z o2...
Srpen 31, 200619 r Autor Nemá ještě někdo nějakej postřeh k tomuto tématu? Třeba to někdo viděl namontovaný...?
Září 5, 200619 r Volant v OII komunikuje priamo s RJ volantoveho modulu a komunikuje po Lin Bus. Takže asi ťažko to dostaneš do Fabie. Navyše sa mi zdá, že aj verzia Can Protokolu je už u OII iná.
Září 6, 200619 r Autor Já bych k tomu volantu z o2 mohl mít i tu řj...ale asi by mi to stejně nepomohlo, zkusim sehnat mv z o1 a uvidím,,,ten z o2 nejspíš prodám...
Leden 14, 200718 r Chtěl bych si dát do fábky multifunkční volant z oktávky. Má někdo s tím nějakou zkušenost? Jsou dvě možnosti - nová a stará oktávka. Jak je to s průměrem volantu a s airbagem? Mám faceliftovou fábku (stadartní volant). Jak řešit napojení tlačítek? Jak je propojit k rádiu vím, jde mi o převedení drátů z volatu do kastle. Předem dík.
Leden 26, 200718 r Taky bych ho rad ale bylo me receno ze ve starsich fabii MF volant nebude fachat tak nevim. mam 2003
Únor 12, 200718 r preco by nemal fungovat? tempomat ide zapojit na 100% a ovladanie radia na 100% s navigaciou s RJ volantu kt ma ovladanie radia cez jeden drat na navi oznaceny ako REM, cez can bus som este neskusal...
Únor 12, 200718 r no pochyboval bych o tom že půjde.Půjde rádio nebo navi,ale tempomat ne.Se podívej jak je zapojený tempomat u OI a jak u Fabie
Únor 12, 200718 r ale impulzy to dava rovnake... skusal si to? ja ano, aj T5 ma velmi podobnu elektriku...
Únor 12, 200718 r impulzy ano,ale u fabky to jde do BSG,jen jeden do ECU,u OI s multif.volantu jak do ECU tak do jednotky volantu
Únor 15, 200718 r T5 ma aj multif volant a tie maju BGS podobnu fabiovej... a pracuje to no problem...
Únor 16, 200718 r Multivan má multifunkčný volant, ale k nemu je aj jeho RJ ktorá je napojená na konektor tempomatu na BSG
Červenec 13, 201015 r Zdravím, zajímalo by mě, zda se dá na F1 sehnat nějaký multifunkční volant, například z dvojkové fabie. Díky za tip.
Listopad 10, 201410 r Ahoj, založil jsem tu nové téma pro MF volanty. Jak tu asi všici víme tak žádný MF volant se v sériové výrobě do Fábií nemontoval. Ale je mnoho z vás co ho namontovaný má tak se zde pochlubte!!!! Já jsem použil volant páčku a ŘJ z OI/SI A takhle to vypadá, je to i plně funkční. Tempomat i rádio na volantu paráda Upraveno Listopad 10, 201410 r od Combi2002
Říjen 12, 20195 r Zdravím, Zde na forumu! Snažil jsem se dohledat cokoliv co by mohlo pomoct v úpravě, Ale bohužel nic jsem nenašel pokud jsem něco nepřehlídnul. Našel jsem jen O2 , O3 atd... Mám takový nápad jak si zpříjenit Ovládaní radia s možností propojení rádia z komunikace na volant nebo přez odporové pole. Což odporové pole by mi vyhovovalo.(Hlasitost +,- ,Příjmutí hovoru , Ovladaní měnu ) Ale nejsem si jist zda li by bylo možné tento můj nápad zrealizovat. Vím že by bylo nutné vyměnit Volant a kroužek pod volant , (Možná Ovládací páky). Nevím přesně jak je to tam řešeno pokud tam je nijaký počítač pro komunikaci dále která je zapojen na kroužek. Přes který se dá zapojit ovladaní volantu Airbag. Pokud by piny byli v nijake jednotce a piny nezapojenéjsem ochoten napajet si tam vlastní konektor s korespondujícím zapojením ovládaní pro mé učely. Předem Děkuji všem kdo se budou a chtějí zabívat mým dotazem a řešením či i vlastní úpravou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.