Octavinek Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 (editace) Zdravím chlapi! Už se mi to stalo podruhé, že ujedu s mou Octavií I 25 km a auto začne z ničehoš nic topit...?? Klima nastavena na 18´C a topí a topí .... ale jak...ani v zimě tak snad netopí .... nemáte s tím někdo zkušenost? Díky... Editováno: 14. Červenec 2010, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Chce to vag . Třeba nějaký čidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Taky mi přijde že to je nějaký čidlo nebo snímač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Taky mi přijde že to je nějaký čidlo nebo snímač? No me odesla rovnou cela ridici jednotka klimy, dlouho se nevedelo co,az v autorizovanym na to prisli a ja se prohnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.