Jonathann Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Dobry den, chci se zeptat, na octe mam manualni klimu a je mozne ji poustet a zaroven met zapnutou jen vnirni cyrkulaci?? Nebo si klima potrebuje nasavat horky vzduch z venku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Myslím, že by to mělo jít. Není důvod, proč by měla ke své funkci nasávat vzduch zvenku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 vnutorny okruh nejde pri vsetkych polohach. ak nejde v ziadnej precitat pamat zavad a bude asi v haji klapka pre vonkajsi-vnutorny okruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Ale tady se bavíme o manuální klimě, ne o climatroniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 16. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Ale klima by si preci jako takova mela prisavat cerstvy vzduch. Je to jen takova myslenka -zitra to vyzkousim-protoze se logicky kdyby to tak slo tak by to znamenalo asi daleko lepsi chlazeni. je rozdil asi nasavat 35 stupnu nebo 20. A mohl by mi tady nekdo prosim objasnit jak je to s vnitrnim okruhem??? jak se da zjistit ze funguje spravne? mam pocit ze kdyz auto vychladim ,vypnu klimu a zapnu jej, tak rozhodne to v tomhle pocasi nestaci a opet zapinam alespon slabe klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Já mám climatronic, takže Ti ze své zkušenosti neporadím, ale nejlepší bude, když si to vyzkoušíš... Manuální klima ovládá klapky přes bowdeny, takže pokud tam není při spuštěném kompresoru (zapnuté A/C) nějaké mechanické blokování zapnutí recirkulace vnitřního vzduchu, tak to samozřejmě jde... Nevím ale, proč by tam ta blokace měla být. Podle mého názoru to ničemu nemůže vadit. Samozřejmě, pokud klima bude nasávat chladnější vntiřní vzduch, tak bude účinnější. Nevím, jestli tam však nebude na padnutí. Vyzkoušej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 16. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 ok vyzkousim a dam vedet. Jestli se jeste muzu zeptat, nasavani vnitrniho okruhu je po volantem nebo pod kastlikem u spolujezdce???? a tam je taky nejaky filtr?? Octa 1.6 74kw 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 U spolujezdce. Filtr je jen pod předním oknem pro vstup vzduchu zvenku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Normálně manuální klima funguje i s vnitřní cirkulací. Je to dobrý třeba když chci rychle vychladit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Tady máš výcuc z origo návodu. Stačí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 17. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 petropos - moc dekuji za prispevek. Asi jsem za vola ale jiz 7 let chladim a topim bez nitrniho okruhu. No nikdo mi to nerekl a trklo me to az ted. Tak jsem zvedavy jestli to bude pri chlazeni rozpaleneho auta velky rozdil- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Jednoznačně bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Žádný extrémní rozdíl jsem se zapnutou/vypnutou vnitřní cirkulací v těchto dnech nepociťoval. Mám čerstvě zrepáslou a doplněnou klimu, která začíná citelně chladit asi po 5 vteřinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 pokial je klima v poriadku tak toto netreba vobec riesit lebo tlaci ladovy vzduch aj ked cuca z vonku 35 st. horuci. Ozaj len ked uz nema taku ucinnost. ze je pomozes skor vychladit. A klapka sa da zatvorit,funguje to. ted aokrem polohy na celne sklo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.