Přejít na obsah

Škrtící klapka problem s nastavením

Dejv RS

Doporučené příspěvky

čau chlapi potrebuju poradil mam octavii rs 1,8T rok 2001 najeto 122 000km motor AUQ a tet mi diagnostika píse že mam slabý signal na snímači škrtíci klapky a když jsme to zkoumali tak jsme zjistily že se mi klapka nezavíra uplne na 0,0 ale mam ji porad otevrenou na 6,4% nevíte nekdo co stím díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau chlapi potrebuju poradil mam octavii rs 1,8T rok 2001 najeto 122 000km motor AUQ a tet mi diagnostika píse že mam slabý signal na snímači škrtíci klapky a když jsme to zkoumali tak jsme zjistily že se mi klapka nezavíra uplne na 0,0 ale mam ji porad otevrenou na 6,4% nevíte nekdo co stím díky za rady.

Ahoj, to vypadá na škrtící klapku v prdeli.Ideální sehnat si jinou a vyzkoušet.

Jinak ta škrtící klapka nemá být úplně uzavřená, je tam nějaká tolerance kolik má být pootevřená, ale přesně ti neřeknu to bude uvedeno v dílenské přírůčce.

Pokud je pootevřená moc, tak sundat a vyčistit.Jak vyčistit škrtící klapku je tu na foru už napsáno.

Ten snímač je podle mě na těle škrtíci klapky pod plastovým krytem, možná stačí rozebrat a profoukat,otřít ale moc tomu nevěřím, že by to pomohlo.

Já mam 1,8T 20V AGU a mě škrtící klapka samovolně zvyšovala otáčky na motoru a psalo mi to chyba řídící jednotky škrtící klapky, tak sem sehnal starší škrtící klapku vymenil a je po problému

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...