Dejv RS Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 čau chlapi potrebuju poradil mam octavii rs 1,8T rok 2001 najeto 122 000km motor AUQ a tet mi diagnostika píse že mam slabý signal na snímači škrtíci klapky a když jsme to zkoumali tak jsme zjistily že se mi klapka nezavíra uplne na 0,0 ale mam ji porad otevrenou na 6,4% nevíte nekdo co stím díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okovnice Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 čau chlapi potrebuju poradil mam octavii rs 1,8T rok 2001 najeto 122 000km motor AUQ a tet mi diagnostika píse že mam slabý signal na snímači škrtíci klapky a když jsme to zkoumali tak jsme zjistily že se mi klapka nezavíra uplne na 0,0 ale mam ji porad otevrenou na 6,4% nevíte nekdo co stím díky za rady. Ahoj, to vypadá na škrtící klapku v prdeli.Ideální sehnat si jinou a vyzkoušet. Jinak ta škrtící klapka nemá být úplně uzavřená, je tam nějaká tolerance kolik má být pootevřená, ale přesně ti neřeknu to bude uvedeno v dílenské přírůčce. Pokud je pootevřená moc, tak sundat a vyčistit.Jak vyčistit škrtící klapku je tu na foru už napsáno. Ten snímač je podle mě na těle škrtíci klapky pod plastovým krytem, možná stačí rozebrat a profoukat,otřít ale moc tomu nevěřím, že by to pomohlo. Já mam 1,8T 20V AGU a mě škrtící klapka samovolně zvyšovala otáčky na motoru a psalo mi to chyba řídící jednotky škrtící klapky, tak sem sehnal starší škrtící klapku vymenil a je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv RS Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 No ja si myslím taky že bude v prdeli.Kamoš mi říkal abych sundal ten plastovej kryt a napnul tam nakou pružinku co to ma uplne zavírat ale veřím tomu když ji rozeberu tak už to nepojede tak zkusim nekde sehnat nakou starší a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 já mám taky agu ale spíš by mě zajímalo kolik % by se měla ta klapka otevřít mě podle vagu se otvírá jen na 84%a víc ani ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.