Publikováno Květen 28, 200619 r Nazdárek nemohu sehnat laďenej vejfuk na octu 4x4. Prej to nikdo nevyrábí nebo aspoň ho nikde nemůžu sehnat. Máte někdo radu? díky
Květen 28, 200619 r Autor Nazdárek nemohu sehnat laďenej vejfuk na octu 4x4. Prej to nikdo nevyrábí nebo aspoň ho nikde nemůžu sehnat. Máte někdo radu? díky Takže žádná rada ? Nikdo nemá zkušenosti?
Květen 29, 200619 r bracha si nechaval delat na 4x4 kombi duplex a pohoda, myslim ze kazda druha firma ti dnes postavi vejfuck na zakazku presne podle tvejch pozadavku, nevidim v tom zadnej problem, je to jen o penezich
Květen 29, 200619 r Autor Díky ale nevím co je duplex. Nevíš kde si to brácha nechal udělat a na kolik to vyšlo.
Květen 29, 200619 r Duplex asi takhle .... Jinak zkus treba www.spei.cz , ale pozor, nekdy dokazou cloveka ukecat
Květen 29, 200619 r Autor To vypadá fakt pěkně, nevíš jak se pohybujou ceny? Bydlím na horách a jde mi hlavně o to abych sním někde nedrhnul protože čtyřkolka tam má míň místa.
Květen 29, 200619 r bohužel nevím výrobce....byl na německé ebay kolem 400eur...ale jako inspirace....duplex
Květen 29, 200619 r Autor Joj to je krasavec. Pořád mám ale strach že je to věčejší než origo a někde to urvu.
Květen 29, 200619 r Joj to je krasavec. Pořád mám ale strach že je to věčejší než origo a někde to urvu. Tak to leda zariznout do narazniku a povesit ho vejs, at se houpa
Květen 30, 200619 r Neměj strach, každá firma dnes udělá to, co chceš, je to jen otázkou peněz..... a jestli máš 4*4, tak nějakou tu kačku máš ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.