Seiger86 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jak vlastně funguje přesně PTC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Keď dáš kúrenie na maximum teda teplotu tak sa zapína na základe info z RJ motoru odporové kúriace členy ktoré sú pri radiátore v kúrení. Pri maxime má toto kúrenie spotrebu cca 800W čo som meral v jednej OII. Pri teplom motore sa vypína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Keď dáš kúrenie na maximum teda teplotu tak sa zapína na základe info z RJ motoru odporové kúriace členy ktoré sú pri radiátore v kúrení.Pri maxime má toto kúrenie spotrebu cca 800W čo som meral v jednej OII. Pri teplom motore sa vypína Takže když nemám teplotu nastavenou na HI, ale třeba jenom na 22°C, tak se to nezapne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Myslím že nie. Takže když nemám teplotu nastavenou na HI, ale třeba jenom na 22°C, tak se to nezapne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ton1 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ....je to v Eleganci nebo je to ještě za příplatek navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 ....je to v Eleganci nebo je to ještě za příplatek navíc? Já myslím, že to mají všechny TDI. I ve fabii to je, tam je to myslím i u SDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 U vozidel s plně automatickou klimatizací (Climatronik) se to zapíná vždy, když je třeba rychle vyhřát interiér. U aut s mechanickou climatizací, anebo bez climatizace se to sepne jen když je ovladač teploty nastaven na max. To platí i u Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ahoj.Muzete mi nekdo poradit s touto chybou? Address 7D: Aux. Heat Labels: 1K0-963-235.LBL Part No SW: 1K0 963 235 E HW: 1K0 963 235 E Component: PTC-Element 0404 1 Fault Found: 00361 - Heater Element for Auxiliary Heater (Z35) 012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent Mam tuseni ze je ten element asi v haji coz? Nebo jste to uz nekdo resil a je to jen nekde v kabelazi? Je fakt ze se auto dlouho ohriva, obzvlast ted. Nemate to nekdo na prodej pripadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 co tím myslíš auto se lépe ohřívá? s teplotou motoru to nemá nic společného!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 co tím myslíš auto se lépe ohřívá? s teplotou motoru to nemá nic společného!! Ohriva to tedy jen vzduch do kabiny? Mel jsem pred tim Passata s podobnym motorem a ten se ohral za polovinu casu. V zavadach jsem na me OII rs nasel jen chybu s timhle elementem a pak taky relatko k ostrikovacum svetel ale to to asi nebude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 ano vzduch do kabiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Nikdo neporadí? Neresili jste to jeste nikdo? Zajimavy je ze kdyz spustim test akcniho clenu tak prihrivac zacne nabihat a ukazuje i odber nebo vykon? ve watech cca 500-600W. Nekoukli by jste se mi nekdo na tuhle jednotku prosim pres vag na vasem aute? Adresa jednotky je 7D pridavne topeni. Pokud mi sem hodite i log z testu akcniho clenu pro porovnani bude to sqele:). Predem dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 zítra se ti na to podívám a hodím to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 zítra se ti na to podívám a hodím to sem predem dekuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 chtěl jsem se zeptat jestli by mi neuměl někdo sehnat do OII 1,9TDI 77KW r.v.2006 přídavné el. topení a popřípadě to i zapojit dík Mira Fuksa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 jj, uz jsem jich par delal, kdyztak se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) a na kolik by to tak zhruba vyšlo? Editováno: 9. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chipsik. Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Čo to je ? Majú to dieselove octavie v zakladnej vybave.Vie niekto co to konkretne je a ako to funguje ? Dik za objasnenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Protoze se diesel ohriva v zime z pricipu funkce a tepelne ucinnosti motoru mnohem pomaleji, jsou dieselove verze vybaveny elektrickym pridavnym topnym elementem. Jako uzivatel nepoznas nic, jen to, ze auto zacina topit s jeste studenym motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Jak je to myšleno elektrické topení? Jako nezávislé topení? Taky by mě zajímala cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Není nezávyslí. Pokud se nepletu je to elektrická spirála někde v okruhu, která při jízdě a studeným motoru ohřívá vzduch co de do kabiny. Je to pro nafťáky abys nemrznul, než se motor ořeje. Pokud se pletu, tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Já mám octavii 2 nafťáka. To znamená, že to tam již mám a nebo se to tam musí dodělat? Vcelku mi někdy příde, že tam po chvíli už jde lehce teplejší vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) Tak tak jak říká Luďa je to jen spirála která přihřívá nasávaný vzduch.A je to celkem znát když hodně mrzne,ale nezávislý topení to není. Zeptej se člena rolbaře ten to občas dodělává a záleží jak to je starý jsou dva druhy podle zapojení.(podle roku výroby).Víc ti řekne právě on. Editováno: 9. Říjen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 PTC během minuty má na výstupních čidlech z 10 °C 30 °C dodělání je celkem jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 a jak se uvádí PTC v činnost? Slyšel jsem, že to bylo standartně montované do OII diesel pro střední evropu. Takže dovozy itálie atd. mají smůlu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.