Wolverin Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 V 12. 3. 2016 na 18:02, inox napsal: Zdravím ve spolek, opravuji topná tělesa s integrovanou ŘJ, tj. topné těleso s označením 1K0 963 253 E / 1K0963253E . Většinou jde o závadu (VAG): PTC element 0404 Kód závady 00361- topné těleso pro pomocné topení Z35 014- Defekt Kontaktujte mě do soukromých zpráv nebo zde. Jihomoravský kraj. V 12. 3. 2016 na 18:02, inox napsal: Zdravím ve spolek, opravuji topná tělesa s integrovanou ŘJ, tj. topné těleso s označením 1K0 963 253 E / 1K0963253E . Většinou jde o závadu (VAG): PTC element 0404 Kód závady 00361- topné těleso pro pomocné topení Z35 014- Defekt Kontaktujte mě do soukromých zpráv nebo zde. Jihomoravský kraj. Jsem z Břeclavi a na VAGu mi hlasi toto 00361 - topne teleso pro pomocne topeni (Z35) 014 - defekt, pokud to jde opravit mám zajem ,kolik by stála oprava. Je to VW Golf Plus 2.0 TDI/103KW rok 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Kdyžtak umím defekta :-D opravit. Rožnov p.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 V 26. 2. 2019 na 14:53, indet napsal: Tak za dva dny opět to samé 361 + 14. Zkusil jsem to znovu rozhodit, oddělal jsem desku, napružil kontakty, přilepil zpět na pastu a zase naskočila. Otázka je na jak dlouho. Pájel někdo ten napruženy spoj mezi deskou a spirálou?raly k desce. Tak oprava fungovala i další sezonu. Tak připominam stačí si od šikovneho elektronika za par stovek, nebo za kafe nechat přeletovat odpory a zkontrolovat napruženi kontaktů spirály vůči desce s elektronikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placa16 Vloženo 14. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2020 (editace) Zdravím mám dotaz octavia II 1.9tdi 77 kw rok výroby 2006 nejde mi přídavné elektrické topení . Vložka byla opravena a proud tam jde po změření. diagnostka neukazuje žádnou chybu. Stále fouká studenej/vlažnej vzduch pojistky jsem kontroloval. Myslím že spirála nedostane příkaz aby se zapla :-D Předem díky za odpověd a rady Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: placa16 změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Vie niekto poradiť či 1,8TSI CDAA vie spínať PTC člen z RJ motora? myslím ten nový necanový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 ve schématech není naznačeno a oproti TDi má jiné zapojení jednotky EDC vs MED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 takže to asi nepôjde? rusi hufne dorábajú ale nikde som sa nedočítal ako ho spínajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 to staré canové sa spúšťalo ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 v CAN je informace o zapnutí od motorové jednotky zda umí i benzínová těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 chcelo by to VIN nejakej severskej či nemala PTC ... inak jedine spinat priamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.lupik Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 (editace) Ahojte, mam OCTAVIU 2 COMBI FL 2.0 TDI CR 103kW a chcel by som sa opytat co by som mohol mat s elektrickym pridavnym kurenim PTC, cez diagnostigu VCDS sa da cez akcne cleny manualne zapnut (pocut cvakat rele, znizia sa otacky motora a stiahne stropnu ziarovku interieru) s cobo usudzujem ze to v aute mam a je to funkcne avsak pri beznom pouzivani sa mi to este nikdy nezaplo. Ani som o tom nevedel ze to mam v aute kym mi to znami neukazal na diagnostike. Auto je dovezene z nemecka. Neviete kde by mohol byt problem? Editováno: 25. Prosinec 2020, autor: peto.lupik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 pri teplote do 70st a pustení na high nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Holováč Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 ja som mu to kukal na diagnostike nejde vobec a v mernych hodntotach ma podmiednky vypnutia ked to porovnam zo svojou octaviou 2.0tdi CR CFHC DSG 2011 dvojzonova klima tam sa to zapne hned po nastartovani a merne hodnoty su taketo 14:30:00 10 *C Teplota nasávaného vzduchu 074 5.0 degC Vnější teplota 212 14140 mV Napětí akumulátoru 213 Elektrické přídavné topení; podminky vypnutí 393 ... 00000000 00000000 Elektrické přídavné topení; podminky vypnutí 409..... 0 Elektrické přídavné topení; buzení relé 410 .....00000011 Elektrické přídavné topení; buzení relé 418 ....3 Alternátor; signál zátěže 469 65.66 % Teplota chladicí kapaliny 604 34 *C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 jedna z podmínek je klimatizace ON pokud je aktivní ECON tak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trucker11 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Zdravím všechny může mi někdo poradit. Diagnostika psala vadný článek ptc tak jsem sehnal jiný se zárukou funkčnosti a stejně to nefunguje. Závadu to píše dál a nejde smazat. Díky za případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos559 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Zdravím, měl bych dotaz, nevím už si rady s PTC předehřevem interiéru, prošel jsem komplet všechny pojistky a dráty OK, ale i přesto PTC modul nejde(je funkční odzkoušeno mimo auto i v autě vyřadil jsem relátko a propojil). Problém je v tom, že relátko vůbec nesepne (funkční odzkoušeno), z řid. jednotky mi jde 3.5V na jeden kontakt relé a na druhý 14.4V, diagnostika delphi hlásí, že předehřev je zapnutý climatronikem, ale proud do předehřevu nejde. Octavia 2 FL 2.0 CFHC nevíte kde je problém, v servisu taky neví, údajně se jim podařilo ho zapnout, ale teď to zas nejde, diky za každou radu. č. jednotky 1KO963235H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 V 11. 1. 2021 na 21:56, Trucker11 napsal: Zdravím všechny může mi někdo poradit. Diagnostika psala vadný článek ptc tak jsem sehnal jiný se zárukou funkčnosti a stejně to nefunguje. Závadu to píše dál a nejde smazat. Díky za případnou pomoc. Oba jsou vadné, klasická závada všech starých PTC, naštěstí se dají opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 V 14. 1. 2021 na 20:41, Karlos559 napsal: Zdravím, měl bych dotaz, nevím už si rady s PTC předehřevem interiéru, prošel jsem komplet všechny pojistky a dráty OK, ale i přesto PTC modul nejde(je funkční odzkoušeno mimo auto i v autě vyřadil jsem relátko a propojil). Problém je v tom, že relátko vůbec nesepne (funkční odzkoušeno), z řid. jednotky mi jde 3.5V na jeden kontakt relé a na druhý 14.4V, diagnostika delphi hlásí, že předehřev je zapnutý climatronikem, ale proud do předehřevu nejde. Octavia 2 FL 2.0 CFHC nevíte kde je problém, v servisu taky neví, údajně se jim podařilo ho zapnout, ale teď to zas nejde, diky za každou radu. č. jednotky 1KO963235H relátka jsou spínaná kostrou z motorové jednotky, druhý kontakt cívky je na pojistku, když vyndáš relátka zapíše se závada do rJ motoru? Je RJ motoru kódována na předehřev? (tuším že CR motory se na něj kódovaly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos559 Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 21. 3. 2021 na 14:12, rolbař napsal: relátka jsou spínaná kostrou z motorové jednotky, druhý kontakt cívky je na pojistku, když vyndáš relátka zapíše se závada do rJ motoru? Je RJ motoru kódována na předehřev? (tuším že CR motory se na něj kódovaly) Už mám vyřešeno, po přehrání jednotky motoru opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 v jednotce byl neoriginální SW-chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.t.i.f.l.e.r Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Ahoj, mám tradičně porouchaný PTC radiátor. Rád bych se do něj podíval a případně přepájel ty odpory, na které je na netu spousta návodů, ale nikde se už nepíše a ani tady jsem to nenašel, jak se ten plast rozdělává. Jde to nějak jednoduše rozdělat? Je to slepené nebo jen nacvakané? Nerad bych to celé rozkuchal a zničil ten krycí plast, ale mé pokusy o rozebrání nebyly zatím úspěšné. Děkuji za jakoukoliv radu, než to dojebu úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.t.i.f.l.e.r Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 No, asi by bylo bláhové očekávat, že by tady poradil někdo, kdo si za opravu PTC radiátoru nechává běžně draze zaplatit. Naštěstí mám 3 kusy, tak se to můžu učit a pak se zde podělit o to, co je jiným za těžko sdílet s ostatními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Zdravím. Bude to PTC fungovat i u benzínu 1.6mpi. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefCikan Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Zdravím mám prosbu, funguje PTC když je porouchaná klimatizace (není naplněná, zadřený kompresor). A ještě jeden dotaz, je kromě 100A pojistky někde nějaké relé? PTC má označení 1K0 963 235 E. Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.