pet59k Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 To s rychlejším ohříváním s vypnutým ventilátorem je logické - neodebíráš teplo z radiátoru topení, do kterého neustále proudí chladící kapalina. Taky to tak dělám. To s tím knoflíkem jsem u své Octávky nepozoroval, ale něco podobného jsem četl v sekci Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Mam octaviu 2005 a ptc nefunguje. Cez diagnostiku vypise zavadu ze je nefunkcne len priamo cez diagnostiku ho viem spustit a zacne hriat. Teplotne cidla su ok cize problem bude asi v elektronike ptc co komunikuje s canbusom. Mate niekto podobnu skusenost da sa to opravit alebo ho treba vymenit??? A este otazka da sa dat do 2005 ten novsi typ ptc co sa elektriky tyka a co to obnasa ako to zapojit Ahoj, mam presne tento problem. Vymazat chybu nejde. Co s tym??? Nie som profik ale nechapem ako mozem cez diagnostiku spustit nieco, co v normale nefunguje... Poradte prosim. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Nepoznám konkrétne zapojenie, ale obecne ti to objasniť môžem - je to najskôr tým, lebo samotný PTC článok je v poriadku, akurát sa doňho nedostáva šťava. Pri diagnostike sa obíde nefunkčný obvod, a článok funguje Mal by som tiež jednu otázku - určite sa do Okty 1 (1,9Tdi, PD) PTC nedávali?? Ani tam neboli žiadne iné "veci", ktoré by mali podobnú funkciu ? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 OI má jen 3 žhavičky ve vodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Nepoznám konkrétne zapojenie, ale obecne ti to objasniť môžem - je to najskôr tým, lebo samotný PTC článok je v poriadku, akurát sa doňho nedostáva šťava. Pri diagnostike sa obíde nefunkčný obvod, a článok funguje Mal by som tiež jednu otázku - určite sa do Okty 1 (1,9Tdi, PD) PTC nedávali?? Ani tam neboli žiadne iné "veci", ktoré by mali podobnú funkciu ? Dík za info to se trošku pleteš, tato chyba vzniká vyhřátím tišťáku, některé z těch vadných PTC s chybou normálně fungují, některé se dají sepnout jen diagnotikou a některé už vůbec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 No dobre rolbar, ale je na to nejake riesenie? Je predsa blbost davat nove ak by sa dal trebars prehodit plosny spoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) jedno funkční PTC - canové mám na prodej kdyby někdo chtěl Editováno: 1. Září 2013, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 a ja mam zase silove, ktere se mi vali ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Byl zde již dotaz, jak zjistit, zdali je PTC namontován, ale nikdo neodpověděl...lze to, např.pomocí VAGu? Mám MR2008 OII FL 2.0 TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Předpokládám, že by se to mělo dát zjistit podle konfigurace (3písmenné skupiny na nálepce v servisní knížce). Každopádně já to tam tedy rozhodně nemám... v zimě, ani po 10 km po Praze mi nikdy netopilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Už se někdo díval jaká je aktuální cena nového PTC (1K0963235E) teď před sezónou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 pokud se nepletu milhausek ma tento typ PTC, tak ho zkus kontaktovat ja mam 1K0 963 235 F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Já ho nepotřebuji, ale jen tak jsem se podíval kolik za to chtějí ve škodě, dříve 8tis., nyní 12tis.Kč.. To mi přijde jako pálka, asi to začali dělat ze zlata, jinak fakt nevím… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 V jaké skupině měřených hodnot lze zkontrolovat funkci PTC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Když tak mne opravte, ale je to 7D, a ve štítku musí být : 7E6 - Elektrické přídavné topení ...jinak to auto nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Na to bych se moc nespoléhal, mám originál PTC z výroby a na štítku výbav nic není (OII Combi Elegance 1,9 TDI r.v. i MR 2008). Zřejmě pro ČR v té době již jako standard pro diesel a ne mimořádná výbava... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 To nechápu, proč to tam pak nemám ? O II FL, 2.0 TDI L&K MR2009 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Tak to tam nemám, potvrzeno i ze Škoda Auto...tzn.ze všechny nafťáky to nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 auto mohlo být určeno na jiný než středoevropský trh (jižní státy, francie, benelux...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 No nevím, to asi nezjistím, že ? Auto bylo kupováno v autoriz. servisu Brejla v Praze, vyrobeno v ČR i dle VIN...kdo ví, ale štve mne to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 tak jedině dodělat, což není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Dík, vím ...už řeším zda-li Webasto nebo PTC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 webasto také není problém dodělat a je i pohodlnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 na kolik takove webasto vyjde ? s ovladanim pres mobil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 25t + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.