Publikováno Květen 28, 200619 r mate nekdo v aute tento drzak telefonu? pokud ano, kde a jak ho mate umisteny, nejlepe prilozte foto. predem diky
Květen 28, 200619 r Autor tohle vypada zajimave na montaz bez vrtani Popis: Kovové konzole Dash Mount jsou určeny pro instalaci držáků mobilních telefonů, PDA, monitorů navigačních systémů atd. Konzole jsou vyráběny jenotlivě pro daný typ vozu s důrazem na bezpečnost a montáž bez nutností poškození interiéru vozidla pro vozy Škoda Fabia od r.v. 2000 výrobce: MTU Telecom (stránky výrobce) Cena 300-400Kc
Květen 30, 200619 r tohle vypada zajimave na montaz bez vrtaniPopis: Kovové konzole Dash Mount jsou určeny pro instalaci držáků mobilních telefonů, PDA, monitorů navigačních systémů atd. Konzole jsou vyráběny jenotlivě pro daný typ vozu s důrazem na bezpečnost a montáž bez nutností poškození interiéru vozidla pro vozy Škoda Fabia od r.v. 2000 výrobce: MTU Telecom (stránky výrobce) Cena 300-400Kc Tenhle držák mě stál u autoelektrikáře 250 Kč, montáž je OK, sám cca 3 min,jen mi přijde dost nízko - mám HF-3 (Nokia), připojení kabelem a mikrofon je ještě pár centi pod MT. Pokud máš BT, tak je to lepší, ale mně by se líbil ten mobil spíš víc nahoře.
Květen 30, 200619 r mesr: psal jsem Ti PMlepsi foto I Hezkýýý, máš pravostranné řízení? I am sorry, nemyslel jsem to ve zlým, jen se asi vloudila malá chybička
Květen 30, 200619 r Autor mesr: psal jsem Ti PMlepsi foto I Hezkýýý, máš pravostranné řízení? I am sorry, nemyslel jsem to ve zlým, jen se asi vloudila malá chybička neni to z meho auta, ale ze stranek vyrobce a navic je to podle me foto z normalka levostranyho rizeni a zrcadlove otoceny. az to budu mit v aute tak sem urcite dam svoje fotky
Květen 30, 200619 r Dalsi moznost je CLIP primo na kazde auto http://www.brodit.com/montering.jsp?anr=852803
Květen 30, 200619 r Já tu konzoli trochu upravil a dal jsem ji nahoru. Taky mi přišel původně ten mobil moc nízko. (Teď už tam je jinej mobil - M75 )
Květen 30, 200619 r mesr: psal jsem Ti PMlepsi foto I Hezkýýý, máš pravostranné řízení? I am sorry, nemyslel jsem to ve zlým, jen se asi vloudila malá chybička neni to z meho auta, ale ze stranek vyrobce a navic je to podle me foto z normalka levostranyho rizeni a zrcadlove otoceny. az to budu mit v aute tak sem urcite dam svoje fotky
Červenec 12, 200619 r Autor pěknej držáček!!, a jde otevírat držák nápojů, když je tam tel?? s tel bohuzel ne, ale abych rekl pravdu tak jsem ten drzacek pouzil vseho vsudy 3x. je tam jen pro okrasu, neni problem handsfree vycvaknout a otevrit drzak napoju
Červenec 14, 200619 r no mě jde oto aby to aspon jak žtakž fungovalo, nápojáček celkem používám, a právě už takle mi nejdou měnit cd(když mám otevřenej nápoják-mam vyklápěcí panel na radio ) jo a ještě detail, za kolik se dá pořídit držáček na K700i??(a dá se do toho držáku připojit i nabíjěčka??)
Červenec 14, 200619 r Autor no mě jde oto aby to aspon jak žtakž fungovalo, nápojáček celkem používám, a právě už takle mi nejdou měnit cd(když mám otevřenej nápoják-mam vyklápěcí panel na radio )jo a ještě detail, za kolik se dá pořídit držáček na K700i??(a dá se do toho držáku připojit i nabíjěčka??) jasny, drzacek se da vycvaknout tak, ze zustane jen ta konzole v palubovce jak je na foto 1 pak jde drzak napoju bez problemu vyklopit. drzak na K700i bude stejne konstrukce jako na K750i, nabijecka do nej samozrejme jde zapojit a pokud mas origo SE tak pres nabijecku muzes napichnout i bondovku, pokud teda nepouzivas BT headset. nejlevnejsi drzak pro K700i jsem nasel ZDE + samozrejme potrebujes konzoli do palubovky, cena cca 350Kc, ja ji mel za "pusu" od mesra. nabijecka CLA-60, ale pouze pro telefony s Fast Portem drzak do auta HCH-38
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.