Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tohle vypada zajimave na montaz bez vrtani

Popis:

Kovové konzole Dash Mount jsou určeny pro instalaci držáků mobilních telefonů, PDA, monitorů navigačních systémů atd.

Konzole jsou vyráběny jenotlivě pro daný typ vozu s důrazem na bezpečnost a montáž bez nutností poškození interiéru vozidla pro vozy Škoda Fabia od r.v. 2000

výrobce: MTU Telecom (stránky výrobce)

Cena 300-400Kc

post-6-1148850070.gif

Vloženo
tohle vypada zajimave na montaz bez vrtani

Popis:

Kovové konzole Dash Mount jsou určeny pro instalaci držáků mobilních telefonů, PDA, monitorů navigačních systémů atd.

Konzole jsou vyráběny jenotlivě pro daný typ vozu s důrazem na bezpečnost a montáž bez nutností poškození interiéru vozidla pro vozy Škoda Fabia od r.v. 2000

výrobce: MTU Telecom (stránky výrobce)

Cena 300-400Kc

Tenhle držák mě stál u autoelektrikáře 250 Kč, montáž je OK, sám cca 3 min,jen mi přijde dost nízko - mám HF-3 (Nokia), připojení kabelem a mikrofon je ještě pár centi pod MT. Pokud máš BT, tak je to lepší, ale mně by se líbil ten mobil spíš víc nahoře.

Vloženo
mesr: psal jsem Ti PM

lepsi foto I

Hezkýýý, máš pravostranné řízení? :D I am sorry, nemyslel jsem to ve zlým, jen se asi vloudila malá chybička -_-

neni to z meho auta, ale ze stranek vyrobce a navic je to podle me foto z normalka levostranyho rizeni a zrcadlove otoceny.

az to budu mit v aute tak sem urcite dam svoje fotky

Host Strojvůdce
Vloženo

Já tu konzoli trochu upravil a dal jsem ji nahoru. Taky mi přišel původně ten mobil moc nízko. (Teď už tam je jinej mobil - M75 :D )

post-6-1149028535.jpg

Vloženo
mesr: psal jsem Ti PM

lepsi foto I

Hezkýýý, máš pravostranné řízení? :D I am sorry, nemyslel jsem to ve zlým, jen se asi vloudila malá chybička -_-

neni to z meho auta, ale ze stranek vyrobce a navic je to podle me foto z normalka levostranyho rizeni a zrcadlove otoceny.

az to budu mit v aute tak sem urcite dam svoje fotky

;)-_-

• o 1 měsíc později...
Vloženo
pěknej držáček!!, a jde otevírat držák nápojů, když je tam tel??

s tel bohuzel ne, ale abych rekl pravdu tak jsem ten drzacek pouzil vseho vsudy 3x. je tam jen pro okrasu, neni problem handsfree vycvaknout a otevrit drzak napoju

Vloženo

no mě jde oto aby to aspon jak žtakž fungovalo, nápojáček celkem používám, a právě už takle mi nejdou měnit cd(když mám otevřenej nápoják-mam vyklápěcí panel na radio :( )

jo a ještě detail, za kolik se dá pořídit držáček na K700i??(a dá se do toho držáku připojit i nabíjěčka??)

Vloženo
no mě jde oto aby to aspon jak žtakž fungovalo, nápojáček celkem používám, a právě už takle mi nejdou měnit cd(když mám otevřenej nápoják-mam vyklápěcí panel na radio :( )

jo a ještě detail, za kolik se dá pořídit držáček na K700i??(a dá se do toho držáku připojit i nabíjěčka??)

jasny, drzacek se da vycvaknout tak, ze zustane jen ta konzole v palubovce jak je na foto 1 pak jde drzak napoju bez problemu vyklopit. drzak na K700i bude stejne konstrukce jako na K750i, nabijecka do nej samozrejme jde zapojit a pokud mas origo SE tak pres nabijecku muzes napichnout i bondovku, pokud teda nepouzivas BT headset. nejlevnejsi drzak pro K700i jsem nasel ZDE + samozrejme potrebujes konzoli do palubovky, cena cca 350Kc, ja ji mel za "pusu" od mesra.

nabijecka CLA-60, ale pouze pro telefony s Fast Portem

ERICSSON-DPY-901-519-ca9e4.jpg

drzak do auta HCH-38

GPD_9837high_43_0_4000.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...