Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdrávím

Nevíte někdo proč může po zapnutí zapalování fabia asi tak 6× nebo 5× písknout (je to dost rychlé takže to ani nejde přesně spočítat)navíc ani nesvítí žádná z chybových signálek,svití jen ty co zhasnou po nastartování ?

alarm? mne poctom pipnuti oznamuje od ktoreho cidla bol spusteny alarm. ak teda bol spusteny.

• Autor

alarm ? skusím prověřít jestli to auto alarm má? je to totiž auto od známého který ho nedávno koupil jako starší

Upraveno od rosta12345

• 3 měsíce později...

Ahoj,

Zkus než nastartuješ,si zapnout pás,já mám eleganci a když nastartuju tak to párkrát zapípápokud nemám pás,když si zapnu před startováním tak nic ani nepípne.

• 8 měsíců později...

Ahoj,koupil jsem fabii rs a pred nastartovanim 3xpipne.je to dost otravne a diagnostika nehlasila zadnou chybu,zadna kontrolka na palubce nesviti.Nasednu do auta otocim klickem do prvni polohy,pockam az zhasnopu kontrolky a v prubehu toho to 3x zapipa.pak nastartuju a jedu....nevite nahodou co to muze byt,kdyz na diagnostice nic nebylo? Diky za napady.

Upraveno od xxfavo

Viz. návod strana 30 : Pokud kontrolní světlo  nezhasne nebo začne-li blikat během jízdy, je

teplota chladicí kapaliny příliš vysoká nebo je hladina chladicí kapaliny

příliš nízká.

Jako varovný signál zazní i akustická signalizace (3 pípnutí).

Zkus se podívat jestli nemáš málo chladící kapaliny, nebo špatný čidlo v nádobce.

Upraveno od z.docekal

Tak se omlouvam,vse vyreseno...nepipalo to 3x ale asi 6x ...a jsou to bezpecnosti pasy...jen me ta funkce prekvapila....todle sjem necekal ,ze to bude delat,kdyz si je nezapnu pred tim nez otocim klickem v zapalovani:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.