rosta12345 Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Zdrávím Nevíte někdo proč může po zapnutí zapalování fabia asi tak 6× nebo 5× písknout (je to dost rychlé takže to ani nejde přesně spočítat)navíc ani nesvítí žádná z chybových signálek,svití jen ty co zhasnou po nastartování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 alarm? mne poctom pipnuti oznamuje od ktoreho cidla bol spusteny alarm. ak teda bol spusteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta12345 Vloženo 22. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 (editace) alarm ? skusím prověřít jestli to auto alarm má? je to totiž auto od známého který ho nedávno koupil jako starší Editováno: 22. Červenec 2010, autor: rosta12345 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loki Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Ahoj, Zkus než nastartuješ,si zapnout pás,já mám eleganci a když nastartuju tak to párkrát zapípápokud nemám pás,když si zapnu před startováním tak nic ani nepípne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Ahoj,koupil jsem fabii rs a pred nastartovanim 3xpipne.je to dost otravne a diagnostika nehlasila zadnou chybu,zadna kontrolka na palubce nesviti.Nasednu do auta otocim klickem do prvni polohy,pockam az zhasnopu kontrolky a v prubehu toho to 3x zapipa.pak nastartuju a jedu....nevite nahodou co to muze byt,kdyz na diagnostice nic nebylo? Diky za napady. Editováno: 30. Červen 2011, autor: xxfavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Viz. návod strana 30 : Pokud kontrolní světlo nezhasne nebo začne-li blikat během jízdy, je teplota chladicí kapaliny příliš vysoká nebo je hladina chladicí kapaliny příliš nízká. Jako varovný signál zazní i akustická signalizace (3 pípnutí). Zkus se podívat jestli nemáš málo chladící kapaliny, nebo špatný čidlo v nádobce. Editováno: 30. Červen 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Tak se omlouvam,vse vyreseno...nepipalo to 3x ale asi 6x ...a jsou to bezpecnosti pasy...jen me ta funkce prekvapila....todle sjem necekal ,ze to bude delat,kdyz si je nezapnu pred tim nez otocim klickem v zapalovani:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.