amper Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravicko, nemuzete mi nekdo rict, jak vypada tahle koncovka na aute ? http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000071 Bohuzel je tam jen snimek z vrchu, coz mi moc nerekne. Mate ji nekdo? Jak to vypada. Uz jsem parkrat videl takovy ty koncovky ala deset centimetru trubky a sponou uchyceny a vypada to desne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Jak to vypada. Uz jsem parkrat videl takovy ty koncovky ala deset centimetru trubky a sponou uchyceny a vypada to desne. Tak nějak vypadá i tahle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 viděl jsem to pírkráta to auto vypadá dost divně, mě se to teda nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravicko,nemuzete mi nekdo rict, jak vypada tahle koncovka na aute ? http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000071 Bohuzel je tam jen snimek z vrchu, coz mi moc nerekne. Mate ji nekdo? Jak to vypada. Uz jsem parkrat videl takovy ty koncovky ala deset centimetru trubky a sponou uchyceny a vypada to desne. Asi takhle, měl jsem jí na autě asi tak rok, už jsem jí sundal a jezdím bez koncovky, ono záleží z jakého úhlu pohledu se na ní koukáš..atkhle ze zhora z boku třeba vypadá dobře...ale když se podíváš pořádně a uvidíš to falešný zaslepení tam v zadu...a taky je zajímavý jak kouř z výfuku v zimě jde normálně dolů a né z koncovky.... ...ale nejhlavnější důvod proč jsem jí sundal byl takovej zvuk když ty výfukový plyny narážeji do tý koncovky... fak se mi to prostě už nelíbilo....mám jí doma....klidně jí věnuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 MiloTec.... ...tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Kua ja mam presne taku istu a vyzera to brutalne aspon podla mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 MiloTec.......tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km to já zas kdysy našel v laďáku housku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 MiloTec.......tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Asi takhle, měl jsem jí na autě asi tak rok, už jsem jí sundal a jezdím bez koncovky, ono záleží z jakého úhlu pohledu se na ní koukáš..atkhle ze zhora z boku třeba vypadá dobře...ale když se podíváš pořádně a uvidíš to falešný zaslepení tam v zadu...a taky je zajímavý jak kouř z výfuku v zimě jde normálně dolů a né z koncovky.......ale nejhlavnější důvod proč jsem jí sundal byl takovej zvuk když ty výfukový plyny narážeji do tý koncovky... fak se mi to prostě už nelíbilo....mám jí doma....klidně jí věnuju Coze, falesný zaslepení ? Tak to neni o cem jednat, to teda v zadnym pripade to radsi bez koncovky. Ja myslel, ze je to normalni koncovka co se dava na vejfuk a myslel jsem, ze kdyz je origo skoda, tak maj nejak chytre vymyslenej uchyt na to koleno na vejfuku a nebudu to muset rezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 dobrej je taky rampouch taková 120se snim nepopere a chcípne.(pokud nemá schnilej vejfuk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak já měl naštěstí dva laufy, a kolem ty housky tam bylo ješte hodně místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 amper...no to jo....to maji chytře vymyšlenej úchyt na koleno..to se akorád uchytne a dotahne sponou...spíš jde o to že výfuk přez tu koncovku nejde protože je ploste atrapa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 MiloTec.......tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km A já si pořád říkám, že ti to tak dobře jezdí.... Doping !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 MiloTec.......tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km to já zas kdysy našel v laďáku housku tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 MiloTec.......tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km A já si pořád říkám, že ti to tak dobře jezdí.... Doping !!! ano, bereme ho vsichni: Já, mé druhé já a Bobík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Amper: tady je videt uchyceni koncovky a i to jak vyhuk konci uplne nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zrovna minulý týden jsem narazil na asi nový model koncovky, pravděpodobně nejvohnější pro modely HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Tak to je teda hodně tvrdý Asi něco podobného jako Knight Rider...první rourka olej,druhá hřebíky...atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zrovna minulý týden jsem narazil na asi nový model koncovky, pravděpodobně nejvohnější pro modely HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zrovna minulý týden jsem narazil na asi nový model koncovky, pravděpodobně nejvohnější pro modely HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Zrovna minulý týden jsem narazil na asi nový model koncovky, pravděpodobně nejvohnější pro modely HTP no to si děláš pwdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Tak ta fotka modrý slovenský fabie je fakt hustá. Ten vejfuk je fakt síla, teda ono i to horní křídlo... No ale jak se říká: "Proti gustu žádný dišputát." ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 MiloTec.......tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km to já zas kdysy našel v laďáku housku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 no ty vole, tak to snad neni mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Mates Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Vypadá to nějak takto. Tadle koncovka je neprůchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.