Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravicko,

nemuzete mi nekdo rict, jak vypada tahle koncovka na aute ?

http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000071

Bohuzel je tam jen snimek z vrchu, coz mi moc nerekne. Mate ji nekdo? Jak to vypada. Uz jsem parkrat videl takovy ty koncovky ala deset centimetru trubky a sponou uchyceny a vypada to desne.

FDC410010.jpg

Jak to vypada. Uz jsem parkrat videl takovy ty koncovky ala deset centimetru trubky a sponou uchyceny a vypada to desne.

Tak nějak vypadá i tahle.

viděl jsem to pírkráta to auto vypadá dost divně, mě se to teda nelíbí

Zdravicko,

nemuzete mi nekdo rict, jak vypada tahle koncovka na aute ?

http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000071

Bohuzel je tam jen snimek z vrchu, coz mi moc nerekne. Mate ji nekdo? Jak to vypada. Uz jsem parkrat videl takovy ty koncovky ala deset centimetru trubky a sponou uchyceny a vypada to desne.

FDC410010.jpg

Asi takhle, měl jsem jí na autě asi tak rok, už jsem jí sundal a jezdím bez koncovky, ono záleží z jakého úhlu pohledu se na ní koukáš..atkhle ze zhora z boku třeba vypadá dobře...ale když se podíváš pořádně a uvidíš to falešný zaslepení tam v zadu...a taky je zajímavý jak kouř z výfuku v zimě jde normálně dolů a né z koncovky....

...ale nejhlavnější důvod proč jsem jí sundal byl takovej zvuk když ty výfukový plyny narážeji do tý koncovky... fak se mi to prostě už nelíbilo....mám jí doma....klidně jí věnuju :t-_-

MiloTec....

...tohle mi tam dali kamaradi a ja s tim jel 100 km ;)

post-5-1148923928.jpg

Kua ja mam presne taku istu a vyzera to brutalne aspon podla mna ;)-_-

MiloTec....

-_- to já zas kdysy našel v laďáku housku :angry:

MiloTec....

:smich::smich::smich:

• Autor
Asi takhle, měl jsem jí na autě asi tak rok, už jsem jí sundal a jezdím bez koncovky, ono záleží z jakého úhlu pohledu se na ní koukáš..atkhle ze zhora z boku třeba vypadá dobře...ale když se podíváš pořádně a uvidíš to falešný zaslepení tam v zadu...a taky je zajímavý jak kouř z výfuku v zimě jde normálně dolů a né z koncovky....

...ale nejhlavnější důvod proč jsem jí sundal byl takovej zvuk když ty výfukový plyny narážeji do tý koncovky... fak se mi to prostě už nelíbilo....mám jí doma....klidně jí věnuju :t-_-

Coze, falesný zaslepení :wacko: ?

Tak to neni o cem jednat, to teda v zadnym pripade :rip: to radsi bez koncovky.

Ja myslel, ze je to normalni koncovka co se dava na vejfuk a myslel jsem, ze kdyz je origo skoda, tak maj nejak chytre vymyslenej uchyt na to koleno na vejfuku a nebudu to muset rezat. ;)

dobrej je taky rampouch taková 120se snim nepopere a chcípne.(pokud nemá schnilej vejfuk)

tak já měl naštěstí dva laufy, a kolem ty housky tam bylo ješte hodně místa ;)

amper...no to jo....to maji chytře vymyšlenej úchyt na koleno..to se akorád uchytne a dotahne sponou...spíš jde o to že výfuk přez tu koncovku nejde protože je ploste atrapa... -_-

MiloTec....

A já si pořád říkám, že ti to tak dobře jezdí.... Doping !!! :smich::smich::smich:

MiloTec....

-_- tak to je mazec :smich:;)

MiloTec....

A já si pořád říkám, že ti to tak dobře jezdí.... Doping !!! :smich::smich::smich:

ano, bereme ho vsichni: Já, mé druhé já a Bobík :smich:;)-_-

Amper: tady je videt uchyceni koncovky a i to jak vyhuk konci uplne nekde jinde ;)

post-5-1148973078.jpg

Zrovna minulý týden jsem narazil na asi nový model koncovky, pravděpodobně nejvohnější pro modely HTP

post-5-1148996361.jpg

Tak to je teda hodně tvrdý :rock: Asi něco podobného jako Knight Rider...první rourka olej,druhá hřebíky...atd :smich:

Zrovna minulý týden jsem narazil na asi nový model koncovky, pravděpodobně nejvohnější pro modely HTP

:doh:ble:D

no to si děláš pwdel :smich::smich::smich:

• Autor

Tak ta fotka modrý slovenský fabie je fakt hustá. Ten vejfuk je fakt síla, teda ono i to horní křídlo...

No ale jak se říká: "Proti gustu žádný dišputát." ... :-)

MiloTec....

no ty vole, tak to snad neni mozny

Vypadá to nějak takto. Tadle koncovka je neprůchozí.

DSCF0003.JPG

DSCF0010.JPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.