cermi_petr Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 (editace) Dobrý den, neporadil by jste mi nekdo? Auto jezdilo v pořádku a když jsem vyčistil kontakty u baterie a vynadal a zandal kádinku na vodu, auto mě začalo chcípat, kolísat otáčky, při rozjezdu škube jako kdyby jelo na tři válce. ve vysokých otáčkách už moc taky netáhne. Při volnoběhu nebo při dojetí na křižovatku auto chcípne. a je to asi čím dál horší. Jinak stalo se to opravdu zničeho nic. Vyměňoval jsem klapku a rozdělovač svíčku a zatím vůbec žádná změna.Byl jsem na diagnostice a bylo mi řečeno, že je něco s prvním válcem ale nevědí co. Prosím o radu čím by to mohlo být. Jinak mám octavi 1.6 55KW. Nemohla by to být třeba zapolovací cívka? Nebo já už fakticky nevím. Editováno: 23. Červenec 2010, autor: cermi_petr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Eisman Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 cau ja mam ten sami problem mam to sami auto taky nikdo nevi co s tim je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 co vstřikovač? ten ti vyzkoušeli? Jestli otvírá při zprávným tlaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.