lukx1 Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Ahoj zkoušel jsem hledat na fóru, ale nenašel jsem Včera jsem jel a myslím si, že během cesty mi začala svítit kontrolka airbagu na palubce i na stropním světýlku, mám octavii I combi 2003. Dneska jsem to napíchnul a chybu to hlásí tuto: 01578 - kontrolka airbagu u spolujezdce vypnuta (K145) 36 - preruseni Nevím to jistě, ale na dálnici jsem trefil díru a je možné že po tom to začalo svítit. Nestalo se to někomu, nebo nesetkal se s tím někdo? Poraďte prosím co s tím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 podívej se do stropního světla jestli tam někde není chyba u té kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 podívej se do stropního světla jestli tam někde není chyba u té kontrolky Tak to mě tedy nenapadlo, že by mohla být chyba někde tam. Spíš jsem myslel, zda není někde přešoupaný kabel, či něco takového... Na druhou stranu když vím jak ta stropní lampička vypadá, tak vůbec nevím co tam hledat, je to samý tisteny spoj A to myslis ze by to pak svitilo i na palubce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 podívej se do stropního světla jestli tam někde není chyba u té kontrolky velka poklona, rano jsem vyndal lampicku a koukam, rozmacklý kabel ke kontrolce airbagu. Vubec me nenapadlo ze to ukazuje na tuhle kontrolku ) moc diky za nakopnutí, uz jsme premyslel jak budu vyndavat sedacku a rozebirat palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nx5 Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Zdravím, rozsvítila se mi kontrolka airbaguna Tource I potom co jsem nešťastným omylem zapl zapalování při sundaném volantu. Poradí mi někdo jak to ve VAGu odstranit? jsem v tom začátečník. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Zdravím, rozsvítila se mi kontrolka airbaguna Tource I potom co jsem nešťastným omylem zapl zapalování při sundaném volantu. Poradí mi někdo jak to ve VAGu odstranit? jsem v tom začátečník. Díky za odpověď. nejsem zadny profik, ale co vim tak nastes chyby a pokud se ti jedna jen o smazani chyby, tak das smazat..nic vic v tom nehledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 LUKX1: NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Mne začala tiež svietiť kontrolka Airbagu a VAG píše 01578 - kontrolka airbagu u spolujezdce vypnuta (K145) 009 - preruseni / zkrat na kostru - Sporadická - Kontrolka závad ZAP Ale mám Octavku 2. nechcem zakladať nové téma, vedel by mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 nikto nevie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.