Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Mám v Octě 10W-40 a chci dát 5W-50, někde jsem zaslechl, že se snad má motor propláchnout vyplachovacím olejem....je to pravda, že ne?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ..podle mne je to zbytečné, doporučuji pouze při přechodu na lepší olej zkrátit interval výměny cca na 10 000 km. Ale záleží na konkrétním stavu auta: - kolik má najeto km - kolikrát tam byla polosyntetika - zda předchozí olej byl kvalitní , nebo levná značka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Já si to myslel.....Teď budu dávat Repsol....Předtím tam bylo něco Německýho.....Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 V servise mi povedali, že preplachový olej do novších motorov nedoporučujú, nakoľko pri preplachovaní olej vymyje aj z potrebných miest ako váhadlá a podobne, čím môže dôjsť k poškodeniu motora. Tiež mi povedali, že ak by som aj chcel toto u nich vykonať, nespravia mi to, teda že mi nenalejú ten olej do motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.