Publikováno Květen 29, 200619 r Mám v Octě 10W-40 a chci dát 5W-50, někde jsem zaslechl, že se snad má motor propláchnout vyplachovacím olejem....je to pravda, že ne?!?
Květen 29, 200619 r ..podle mne je to zbytečné, doporučuji pouze při přechodu na lepší olej zkrátit interval výměny cca na 10 000 km. Ale záleží na konkrétním stavu auta: - kolik má najeto km - kolikrát tam byla polosyntetika - zda předchozí olej byl kvalitní , nebo levná značka
Květen 29, 200619 r Autor Já si to myslel.....Teď budu dávat Repsol....Předtím tam bylo něco Německýho.....Díky
Květen 29, 200619 r V servise mi povedali, že preplachový olej do novších motorov nedoporučujú, nakoľko pri preplachovaní olej vymyje aj z potrebných miest ako váhadlá a podobne, čím môže dôjsť k poškodeniu motora. Tiež mi povedali, že ak by som aj chcel toto u nich vykonať, nespravia mi to, teda že mi nenalejú ten olej do motora.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.