Přejít na obsah

Cvakání při zatáčení

Ondra Zabranský

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Zdar chlapi.Vyskytl se mi dnes problém.Za jízdy začalo být slyšet bouchání od pravého předního kola.Vždy to bouchne při zastavení,akceleraci a zatáčení doprava a jízdou přes nerovnosti.Při těch nerovnostech je to jako když byste jeli po zpomalovacích pásech.Myslíte,že jde o poloosu?Jinak začalo to hned po výměně klínového řemene ale to by nemělo mít snad vliv.Nebo ramena,tyčka řízení?

Editováno: , autor: Márty'SP
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak problém vyřešen.Vydal jsem se to okouknout jestli nenajdu něco špatnýho a zjistil jsem,že všechny šrouby kromě bezpečáku jsou uplně volný.Po dotáhnutí je vše OK.Takže někdo asi mi chtěl ukrást kola ale díky bezpečákům se mu to nepovedlo.Mam na nich krytky který vypadají jako obyčejný šroub tak si toho asi zloděj na první pohled nevšiml.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Při pomalé jízdě do zatáčky se v případě opotřebeného homokinetického kloubu šíří cvakání. Na rovině ne. Platí to vpravo i vlevo. Jednoznačně homokinetický kloub. Měnil jsem minulý týden .

http://www.autobyznys.cz/x17693/kloub-poloosy-vnejsi-superb-1.9/2.5/2.8-protechnic/gsp-4d0498099

V pohodě.

Editováno: , autor: Petr.gr
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...