petr vlach Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Děkuju Jardo, přesně toto jsem potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 jsem zvědav kolik to bude stát, nemám ceny moc aktuální. Ale bylo tam něco kolem 14 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Takže cena na skoda-dily.cz je 161,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 (editace) Zdar chlapi.Vyskytl se mi dnes problém.Za jízdy začalo být slyšet bouchání od pravého předního kola.Vždy to bouchne při zastavení,akceleraci a zatáčení doprava a jízdou přes nerovnosti.Při těch nerovnostech je to jako když byste jeli po zpomalovacích pásech.Myslíte,že jde o poloosu?Jinak začalo to hned po výměně klínového řemene ale to by nemělo mít snad vliv.Nebo ramena,tyčka řízení? Editováno: 14. Listopad 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Tak problém vyřešen.Vydal jsem se to okouknout jestli nenajdu něco špatnýho a zjistil jsem,že všechny šrouby kromě bezpečáku jsou uplně volný.Po dotáhnutí je vše OK.Takže někdo asi mi chtěl ukrást kola ale díky bezpečákům se mu to nepovedlo.Mam na nich krytky který vypadají jako obyčejný šroub tak si toho asi zloděj na první pohled nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Tak to je síla. Můžeš být rád, že jsi si nerozbil hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 To máš pravdu.Při 150km/h by to byl pořádnej malér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Ještě mě napadlo jestli ti to nemohli špatně dotáhnou v servisu při výměně pneu. Je divné, že by zloději pak vraceli ty krytky šroubků zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Taky jsem nad těma krytkama přemýšlel.Ale kola jsem si po servisu sám ještě 2x kontroloval.Na tohle jsem docela puntičkář.Ale je možný,že když se mu to nepovedlo sundat tak ze vzteku to tak udělal schválně abych si někde dal na hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Asi jo. Ale jestli chceš tak ti na hubu můžu dát sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 (editace) Nechci díky a proč vlastně Editováno: 14. Listopad 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Zdravím pánové, taky mi tam občas lupká u levého kola při rozjedu a zatočení doleva. Řekl bych, že více do mírného kopečku. Co by to mohlo být? Ten homo. kloub? Kolik stojí? Popř. jak je náročná výměna a kolik můžou v servise za to chtít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Mě stala výměna 4500 s prací.Jednalo se o repas ze škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Při pomalé jízdě do zatáčky se v případě opotřebeného homokinetického kloubu šíří cvakání. Na rovině ne. Platí to vpravo i vlevo. Jednoznačně homokinetický kloub. Měnil jsem minulý týden . http://www.autobyznys.cz/x17693/kloub-poloosy-vnejsi-superb-1.9/2.5/2.8-protechnic/gsp-4d0498099 V pohodě. Editováno: 6. Únor 2014, autor: Petr.gr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 taky mi to tam občas cvakne, ale zatim jen doleva a jen při velmi pomalé jízdě, takže časem to taky budu muset začít řešit, až to začne dělat i do prava nebo se to nějak zhorší, tak to nechám udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.