Ustecak21 Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Cus lidi, dal jsem nový pakny a složím to dohromady a ono to přestalo brzdit na ručce, když jsem lanko dotáhnul úplne na fest tak rucka zacala trosku brzdit, co stím? Podložil jsem lanko dvouma podložkama a trosku se to zlepsilo, ale porad to jinak stoji za prd :-( Kdo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) NOVE brzdove oblozenie si musi sadnut aby ti na 100% brzdilo.!!!!! Plati to aj pre pakne aj brzdove dosticky.!! NABUDUCE HLADAJ TEMA TU JE!! Editováno: 29. Červenec 2010, autor: cartmanko len sj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Tak jsi to blbě složil pokud dáš nový pakny tak pak nejprv musíš našlapat brzdu aby se nastavil samostav a pak naštelovat lana na ručku.a musí to bejt OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) Tak jsem to asi pojebal, brzdu jsem naslapal, kdyz jsem brzdil brzdama tak pakny brzdili, pak jsem teprv vyzkousel rucku a sla na prazdno Co stim teda? Znova rozebrat? Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Pravděpodobně jsi nasadil špatně ten plech (mezi čelistma)různě tvarovanej a páka se neopírá o něj a nerozevírá pakny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) Nojo ,ale kdyz jsem dotahnul lanko na maximum tak to auto uz udrzi, ale je to dotazeny na fest. Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Jak se chovaly starý než si je měnil a co ručka?Byla taky dotažená na doraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) Prave ze rucka sla normalne, lanko tak v polovine a rucka zabirala uz na tretim, čtvrtym zubu Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 tak je to blbě poskládaný pokud tam jsou ty samí pakny co tam maj bejt. Pokud něco rozebíráš a nejsi si jistej tak si to nejprve ofoť to ti pomůže př pochybách jak to bylo před tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Mas zle poskladane brzdy-samostav. preto ti nebrzdi rucna brzda a nejde dostelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) To je takovej ten klinek? kterej kdyz to rozeberes tak vypdane? Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!!! ZIADNY KLINEK NEVYPADNE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Nema nekdo planek jak to ma presne vypadat sestrojeny? hlavne ten samostav V sobotu to rozeberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Tu máš. Bez názvu.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 29. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 (editace) Albín dííkes. Vždyt jsem to říkal, ten klinek že je samostav takže když to rozeberu, dam to dohromady? tak mam naslapat brzdu? nebo jak se to dosteluje aby mi rucka zabirala a nesla na prazdno? Naslapat až když je tam buben? Editováno: 29. Červenec 2010, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Tady jsem ti uložil na net dílenskou příručku na podvozek,tak si to stáhni,je to tam popsaný. http://www.ulozto.cz/5440231/podvozek.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 (editace) dik Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.