Přejít na obsah

_Michal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení _Michal

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, jsem nový majitel Škody Octavie 2, 1.9 tdi BXE, 2007, klimatronic. Potřeboval bych radu. Rád bych do auta instaloval webasto nezávislé topení s dálkovým ovladačem telestart T100 HTM. Je to kompletní sada včetně kabeláže, stále nainstalovaná v havarovaném voze (ALE MOTOR 2.0 TDI). Funkční a s možností předvedení v provozu. Co mě na tom láká: menší opotřebení studeného motoru při startu, teplo v kabině a rozmražená okna, cena sestavy 6000Kč. (Jen nový ovladač stojí 7500Kč.) Moje otázka zní: Bude přestavba z 2.0tdi do 1.9 tdi totožná? Dle manuálu http://service-manual.ru/webasto/install/cars/Skoda/Octavia/A5/Octavia_Combi_2005_1.9_2.0_d_E.pdf je totožná. Potom jehla do nádrže se se umísťuje do těla čerpadla? Tj. vyvrtat díru ve volném prostoru a jen našroubovat jehlu? Dále kudy se vede kabeláž k palivovému čerpadlu? Vnitřkem nebo trasou palivové trasy/ hadice čerpadla? Potom zapojení kabeláže do ovladače climatroniku. Kolik vodičů se tam vede a je potřeba kompletní demontáž přístrojovky? Jám mám climatronic, ale bouraná má oktávka klasický mauální panel topení. Bude v tomhle problém? Předpokládám, že si to budu zapojovat sám. Neměl by to být problém, když si udělám fotodokumentaci z demontáže. Jak píšu, vše k tomu dostanu. Pokud budete znát odpovědi, budu za ně rád. Poté i váš názor na tuto sestavu. Díky Michal
  2. Zdravím,

    jsem nový majitel Škody Octavie 2, 1.9 tdi BXE, 2007, klimatronic. Potřeboval bych radu, a dle fora by jsi mohl na ní lehce odpovědět. Rád bych do auta instaloval webasto nezávislé topení s dálkovým ovladačem telestart T100 HTM. Je to kompletní sada včetně kabeláže, stále nainstalovaná v havarovaném voze (ALE MOTOR 2.0 TDI). Funkční a s možností předvedení v provozu.

     

    Co mě na tom láká: menší opotřebení studeného motoru při startu, teplo v kabině a rozmražená okna, cena sestavy 6000Kč. (Jen nový ovladač stojí 7500Kč.)

     

    Moje otázka zní:

    Bude přestavba z 2.0tdi do 1.9 tdi totožná? Dle manuálu http://service-manual.ru/webasto/install/cars/Skoda/Octavia/A5/Octavia_Combi_2005_1.9_2.0_d_E.pdf  je totožná.

     

    Potom jehla do nádrže se se umísťuje do těla čerpadla? Tj. vyvrtat díru ve volném prostoru a jen našroubovat jehlu?

     

    Dále kudy se vede kabeláž k palivovému čerpadlu? Vnitřkem nebo trasou palivové trasy/ hadice čerpadla?

     

    Potom zapojení kabeláže do ovladače climatroniku. Kolik vodičů se tam vede a je potřeba kompletní demontáž přístrojovky?

     

    Předpokládám, že si to budu zapojovat sám. Neměl by to být problém, když si udělám fotodokumentaci z demontáže. Jak píšu, vše k tomu dostanu. Pokud budeš znát odpovědi, budu za ně rád. Poté i tvůj názor na tuto sestavu.

     

     

    Díky  Michal

     

×
×
  • Vytvořit nový...