kašík Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Může mi prosím někdo poradit. Začala se třepat jak ratlík a jede na 2 válce,tak jsem to rozdělal a zjistil že nejde proud na vstřikovač na váci 1.Tak bych potřeboval poradit kde mám hleda závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 A cievka na tom valci je dobra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kašík Vloženo 31. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Civka ok. Svíčky hází jiskru v poho, ale nejde proud do vstřikovače paliva tím pádem nejde ani benzín do válce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 Potom presvieť vedenie medzi konektorom a RJ či ho nemaš prerušene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefojh Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Civka ok. Svíčky hází jiskru v poho, ale nejde proud do vstřikovače paliva tím pádem nejde ani benzín do válce. Prúd na vstrekovač, by mal ísť od relé paliv. čerpadla a ECU ho pripája na kostru. Musíš presvietiť plusové vedenie k vstrekovaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.