Krtek6 Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 pánové mám na vás takovej lamerskej dotaz.. jak je v kole středovej znak, tak jedna část je s obrázkem a druhá je pouze protikus...můžete mi někdo říct, jak tam ten protikus drží? jsem to zkoušel šroubovat, zamáčknout, silou,a hypnózovou..chtěl jsem už i prosit...a nějak se mi to nepodařilo..mám takovej dojem, že by to SNAD MOŽNÁ mohl být ten cinkavej zvuk s kterym mam problem..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 ja tam ziaden protikus nemam. je to iba taka seda vec co ma na jednej strane znak a na druhej strane taky okruhly drot okolo noziciek a jednoducho to tam narazim. a vyberam to iba ked davam kolesa na zimu do stojanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 já nevim jak bych to nazval.. zátka, protikus...nevim..je to zdruhé strany toho znaku, kterej má, jak ty popisuješ tu stahovací pružinu.. je to tenkej plech ve tvaru kolečka ...představ si víčko od nějakýho krému...tak tak nějak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Kolego, vubec netusim co myslis. Origo znak 6U0 601 151L MHB je nedelitelnej komplet (tedy pokud neni znicenej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 no tohle je ta vnější část...to vim...já fakt budu muset sundat to kolo znova...a vyfotit to... asi nemám šanci to jak popsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 No ale nic jinyho tam uz neni... Mas origo kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 A nemáš to osazení? Já když dávám liťáky, tak z druhý strany musím dát takovej kroužek, aby dobře seděli na náboji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 (editace) mám Atrie .. 16" a není to kroužek..kolečko.. Editováno: 1. Srpen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Proto jsem se ptal na origo kola - na neorigo se obcas davaji stredici krouzky. Pokud mas ale Atrie, nic takoveho neni potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 no pokud bych se měl odrážet od toho, že by to měl být středící kroužek...tak podle obrázku co jsem našel na googlu.. by to mohlo být...akorát je to plný..nemá to díru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 No tak pak to neni stredici krouzek. To vyfot a snad bude jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 jasne mam iba ten znak co daval foto maverick. akurat tam nie je vidno ten drat co to peruje. ale nic ine nie je ani na kolesach ani inde. ziaden protikus. tiez prosim foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 protikusem jsem si to nazval já, bo nevím jak se to jmenuje..foto dodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.