Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

pánové mám na vás takovej lamerskej dotaz.. jak je v kole středovej znak, tak jedna část je s obrázkem a druhá je pouze protikus...můžete mi někdo říct, jak tam ten protikus drží? jsem to zkoušel šroubovat, zamáčknout, silou,a hypnózovou..chtěl jsem už i prosit...a nějak se mi to nepodařilo..mám takovej dojem, že by to SNAD MOŽNÁ mohl být ten cinkavej zvuk s kterym mam problem..díky :D

ja tam ziaden protikus nemam. je to iba taka seda vec co ma na jednej strane znak a na druhej strane taky okruhly drot okolo noziciek a jednoducho to tam narazim. a vyberam to iba ked davam kolesa na zimu do stojanu.

• Autor

já nevim jak bych to nazval.. zátka, protikus...nevim..je to zdruhé strany toho znaku, kterej má, jak ty popisuješ tu stahovací pružinu..

je to tenkej plech ve tvaru kolečka ...představ si víčko od nějakýho krému...tak tak nějak to vypadá

Kolego, vubec netusim co myslis.

Origo znak 6U0 601 151L MHB je nedelitelnej komplet (tedy pokud neni znicenej).

post-9-059917600 1280660906_thumb.jpg

• Autor

no tohle je ta vnější část...to vim...já fakt budu muset sundat to kolo znova...a vyfotit to... :D asi nemám šanci to jak popsat...

No ale nic jinyho tam uz neni... Mas origo kola?

A nemáš to osazení? Já když dávám liťáky, tak z druhý strany musím dát takovej kroužek, aby dobře seděli na náboji.

• Autor

mám Atrie .. 16" a není to kroužek..kolečko.. :help:

Upraveno od Krtek6

Proto jsem se ptal na origo kola - na neorigo se obcas davaji stredici krouzky.

Pokud mas ale Atrie, nic takoveho neni potreba.

• Autor

no pokud bych se měl odrážet od toho, že by to měl být středící kroužek...tak podle obrázku co jsem našel na googlu.. by to mohlo být...akorát je to plný..nemá to díru...

No tak pak to neni stredici krouzek. :D

To vyfot a snad bude jasno.

jasne mam iba ten znak co daval foto maverick. akurat tam nie je vidno ten drat co to peruje. ale nic ine nie je ani na kolesach ani inde. ziaden protikus. tiez prosim foto.

• Autor

protikusem jsem si to nazval já, bo nevím jak se to jmenuje..foto dodám :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.