alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Měl bych jeden asi hloupej dotaz. Odklopil jsem plast, který lemuje přední blatník uvnitř kolem kola. Přesně jde o levou část, kde ten plast začíná a je přišroubován na plechy. Když jsem ho odklopil, tak jsem zjistil, že v tom plechu je dutina asi 1dm čtvereční. A ta byla úplně plná hlíny. Na druhé straně to stejný. Musela se tam dostávat postupně (asi jako prach). Ale nepřipadá mi to moc dobrý z hlediska prorezavění. Poradili mi to vyplnit montážní pěnou, ale to se mi zdá trošku drsný. Navíc tam můžou být odvodní kanálky na vodu a tím by se to vlastně ucpalo. Tak nevím co s tím udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Nic.Jednou za čas povolit a vystříkat,jak to dělám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 montážní pěna bere taky vodu takže oproti blátu žádná výhra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Měl bych jeden asi hloupej dotaz. Odklopil jsem plast, který lemuje přední blatník uvnitř kolem kola. Přesně jde o levou část, kde ten plast začíná a je přišroubován na plechy. Když jsem ho odklopil, tak jsem zjistil, že v tom plechu je dutina asi 1dm čtvereční. A ta byla úplně plná hlíny. Na druhé straně to stejný. Musela se tam dostávat postupně (asi jako prach). Ale nepřipadá mi to moc dobrý z hlediska prorezavění. Poradili mi to vyplnit montážní pěnou, ale to se mi zdá trošku drsný. Navíc tam můžou být odvodní kanálky na vodu a tím by se to vlastně ucpalo. Tak nevím co s tím udělat. jj poradne vycistit jednou za cas, znamej takhle normalne olejoval favo (prahy, lema atd) aby to co nejvic odpuzovalo vodu kdyz sem presne tohle vepredu na bejvaly fabce sundal, nosil sem kyble plny sajrajtu,jehlici,hliny atd., asi s tim nekdo jezdil hobby rallye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 huh, to abych si konečně pořídil WAPici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 huh, to abych si konečně pořídil WAPici taky o tom premejslim jiz delsi dobu...kdyz si spocitam, kolik vrazim do mycek nebo wapek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja ji nemam u panelaku kde zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja ji nemam u panelaku kde zapojit Wapku na 12V do zapalovace... Za Shell bodiky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja ji nemam u panelaku kde zapojit Wapku na 12V do zapalovace... Za Shell bodiky! Jen blbni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.