jarisek Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Tak jsem včera zkoušel do kufra naskládat kola a jak vidno z foto, bez problémů 3lidi a 3 kola, plus drobátko proviantu. Vyzkoušeno se sklopeným menším i větším dílem opěradla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Hlavně ten proviant... U tebe asi nebude platit, že úterý je krizový (suchý) den z dovolené, co? Jinak super, já bohužel musím umisťovat 3 dětské sedačky, takže kola putují na střechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 20. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Tak mi to nedalo a ikdyž to nemá přímou souvislost s tímto tematem, vyzkoušel jsem v souvislosti s nákupem na naší víkendovou pouť, variabilitu zavazadlového prostoru. Všechno vychází a pasuje jako pr..l na hrnec, ten kufr nenavrhli konstruktéři jen tak náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canzou Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 , píšeš na víkendovou pouť jo, a co budeš pít v neděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 (editace) Je to stara kokta, ale myslim ze kufr je hodne podobny - 2 x bicykl a tasky a pod kola jsem oddelil cernym papirem aby se o sebe neposkrabala takze spodni kolo je spatne videt, ale riditka najdete Editováno: 21. Srpen 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Já jezdím se sklopenýma zadníma sedačkama nerad a pokud to jde tak se tomu vyhýbám. Máte to tam doufám něčím přivázaný proti posunutí při brzdění...? Aby jste nedopadli jako můj strejda. Vezl se sklopenými sedadly v kufru někam zlikvidovat starou pračku a někdo mu udělal před semaforem myšku. Tak šlápnul na brzdy, ale pračka přijela z kufru až na místo spolujezdce... takže krom pračky ještě úspěšně zlikvidoval sedadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Taky jsem tak parkrát jel, ale popravdě není to moc bezpečný, slyšel jsem historku a klukovi co jel lyžovat a lyže měl v interiéru po nárazu se lyže v prostoru rozkmytaly a těžce ho posekaly. Takže nevím chtělo by to vymyslet nějaký uchycení. Bohužel neuznávám moc "kola na střeše". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Mooc pekne naskladane panove, ja spis premejslel udelat nejakej drzacek abych tam nacpal dve kola bez sundani zadnich kol a aby se neodreli, dumal sem nad nejakou deskou kam bych chytl predni vidlu a zadni kola bych k ni pripl nejakejma paskama. Kdyby ste toto nekdo mel, tak prosim foto. At nemusim nic vymejslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 I Babetta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.