Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Koupil jsem si originální xenony do O2 potřeboval bych vědět jak nakodovat xenony ve vagu 805 ??? , nemám regulaci na kolečko ani náklonové čidla . Dík za odpověď

Vloženo
Koupil jsem si originální xenony do O2 potřeboval bych vědět jak nakodovat xenony ve vagu 805 ??? , nemám regulaci na kolečko ani náklonové čidla . Dík za odpověď

Tak to jsi s prominutim debil . Doufam, ze ti to nejaky zhnuseny ridic, kterymu tim budes svitit do ksichtu, na oplatku provede neco, co ti ty xenony zrusi. Takovahle hovada bych strilel bez vystrahy.

Vloženo
Tak to jsi s prominutim debil . Doufam, ze ti to nejaky zhnuseny ridic, kterymu tim budes svitit do ksichtu, na oplatku provede neco, co ti ty xenony zrusi. Takovahle hovada bych strilel bez vystrahy.

A co ked ich ma nastavene aby svietili 5m pred auto???? To ze nema nivelaciu alebo kolecko neznamena ze ma HIDky a ze mu svietia setkym rovno do oci!!

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
nastavíš to pomocí long codingu, stáhni si program a máš to

Tak zrovna tohle se ještě dá,ovšem HID jsou prasácké.

Editováno: , autor: Luk1s
Vloženo

[souhlasím,že tohle je prasárna. Pak si dá do kufru nákup a svítí to všem do ksichtu,pokud by to měl nastavené na nejnižší bod,trošku to ztrácí smysl ty xenony. Já když jsem je dávál otci na O1,tak jsem sháněl i čidla na náklony a ostřiky. Už to není takový rozdíl v tý ceně.

Vloženo
v 805 to ide nakodovať bez inych programov, vojdi do jednotky centralnej elektriky /BSG/ daj kodovanie a vyhodi ti policka kde zaskrtnes xenony...teda ak to tvoja BSG podporuje....

vyhodi ti políčka? ne každý vag....

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Čau lidi, dokázal byste mi někdo pomoc, příp. poradit někoho, kdo by mi dokázal překodovat řídící jednotku na xenony, mám Octavii II RS, r.v.09 a nemám nikoho, kdo by mi s tím pomohl, sama nezvládám, přečetla jsem všechno možné, ale bohužel.. :-) díky ... email: ereska09@seznam.cz

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj,

jsem majitele octavie 2.OTDI BKD rv 07/2006 a potřeboval bych poradit. Nevíte někdo kde nechat v Praze nebo okolí nakodovat xenony a funkci CORNER?

Děkuji všem za radu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...