vevan Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Zdravím, jak odstranit nalepený asfalt z pneumatiky?Je to na šířku pneu a v délce asi 30cm,prostě takový flek...Ani nevím,kde jsem k tomu přišel,nikde jsem dlouho nestál na slunci...(asi na kruháči v Havířově,dělají nový koberec a při cestě domů jsem začal slyšet divné klepání z levé strany).U baráku jsem odstranil co se dalo šroubovákem,ale pořád to lepí a nevím co s tím...jestli to nechat a "ojet" a nebo jestli je nutno to ostranit na čisto...díky Vevan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 prodávaj různé přípravky na odstranění asfaltu....asi bych první z toho sundal co jde, nejlépe nějakou dřevěnou nebo plastovou špachtlý, ať se neprdře pneu a pak to vzal tím přípravkem - myslím že by to jít mělo PS: první se mrkni jestli ten "odstraňovač asfaltu" není agresivní na pryž - at si nezničíš pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.