modrafelda96 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 která grafika přístrojové desky u Fabie I vám připadá lepší? Před faceliftem nebo po faceliftu? Mně připadá lepší grafika po faceliftu, hlavně kvůli označení teploměru a palivoměru, před faceliftem chybí u teploměru a palivoměru hodnoty a to se mi moc nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
07Kuba Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 no jo ja to jsem zapomnel napsat:)...tak nakonec to bylo tim ze byla tkzv. pripalena pristrojovka...stacilo prepajet a vymenit ty dva valecky(sorry ale nevim jak se tomu rika, mozna ze kondiky) co sou zezadu na pristojovce tesne vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Zdravim chtel jsem se zeptat jaka kontrolka se nachazi mezi kontrolkou svetel a dalkovych svetel?Mam Fabii 1,2 40kw, r.v. 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Myslím, že tam žádná není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 hmm...to je teda divny.Jako taky sem se koukal na tento obrazek ale rikal sem si podle rychlomeru ze to bude spis ta novejsi Fabia.A nebo tam mam nejakou zvlastni cervenou kontrolku ale nevim ceho.Skoda ze se nerozsviti aspon na par vterin to bych aspon identifikoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Bývá tam myslím kontrolka tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tempomat nemam bohuzel ale je pravda ze to probliklo kdyz sem jel po dalnici a chtel jsem predjet a slapl jsem tomu trosku na krk.Je mozny ze tam treba v minulosti byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) ne, je tam kontrolka sklopení zadní opěry, kvůli tříbodovému pásu. Kontrolka tempomatu tam byla jen u prvních ročníků a z výroby nikdy nefungovala vypadá takto: jen je normálně červená zkus odepnout tu zadní velkou opěru, třeba se Ti ta kontrolka rozsvítí, jestli tam tu kotrolu máš. Editováno: 2. Květen 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Myslis u zadnich sedadel?A jak myslis odepnout? Editováno: 2. Květen 2013, autor: chysa85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Prostě sklop opěradlo větší části zadního sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chysa85 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Jo diky.Zkusil jsem a rozsviti se kontrolka.Tak to bude ono a asi to bylo spatne zaklapnuty.Diky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda_5 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Zdravim, chapy potrebuju poradit, predelavam budíky na Fabcu uz ty faceliftovane a potreboval bych si je rozsviti doma na stole, abych je ozkousel, nevíte na jakej pin mam zapojit co aby mi jen svitilo podsviceni ? funkco hledat jsem pouzil, ale nic nenasel tak se kdyztak nezlobte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Aj ja som potreboval takúto info,ale potom som si poradil cez vetvy na DPS budíkov cez odpor 1K. Okrem osvetlenia som dal aj ručičky z F II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda_5 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 a mohl bych se zepta jak jsi nastavil rucicku teploty a palivomer ?, aby merili presne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 (editace) Teplomer nastavíš ručičku na začiatok stupnice, palivomer nastavíš ručičku presne cez stred písmena R. Však keď ich vyberáš, vidíš ako sú nastavené. Samozrejme, že celkom presne to netrafíš, plus mínus dáke desatiny milimetra sú, aleto nevadí. Momentálne mi ukazuje teplomer pri zohriatom motore asi 0,5 mm za strednú rysku 90 stupňov. Palivomer je OK, plus mínus 0,5 mm. Aj tak sú to len orientačné hodnoty, čo tie budíky ukazujú, vrátane rýchlomeru a otáčkomeru. Editováno: 31. leden 2014, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda_5 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 OK zkusim to díky moc, já někde četl, že je i možnost to nastavit nejak pres diagnostiku. Jinak snačim se zapojit ty budíky na stole a v malé svorkovnici pripojim PIN 8 na kostruPIN 4,5,6,7 na napájení tohle když připojim najedou mi jen hodiny, stav Km , a začnou blikat kontrolky Imo,airback atd.. a ted nevím co mám podle tohohle seznamu připojit na velké svorkovnici, aby se mi rozsvitilo podsviceni :-/ 1 cívka immobilizeru 1 2 dálková světla 3 tlumená světla 4 TOG sensor (pro WIV) 5 Tacho výstup (konv.) 6 Tacho vstup (konv. ze snímače) 7 CAN_Low (Antrieb) 8 CAN_High (Antrieb) 9 CAN_High (Komfort - zatím nevyužito) 10 CAN_Low (Komfort - zatím nevyužito) 11 MFA R 12 MFA L 13 porucha žárovek brzd. světel 14 -- 15 snímač množství paliva 16 snímač stavu chladící kapaliny 17 cívka immobilizeru 2 18 zadní mlhová světla 19 přední mlhová světla 20 snímač bezpečnostních pasů 21 snímač ruční brzdy 22 brzdový systém 23 tlak oleje 24 Wake-up (vedení do Bortnetz-Stg.) 25 stínění CAN-Antrieb 26 stínění CAN-Komfort 27 MFA 1/2 Reset 28 -- 29 porucha žárovek jízdních světel 30 senzor kapaliny ostřikovačů 31 senzor venk. teploty 32 sv. 31 pro senzory nevíte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 No neviem, či si urobil dobre s tým pokusným napájaním,ak ti bliká kontrolka IMMO. Myslíš, že to ešte naštartuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Už se to tu řešilo, myslím, že budíky nejdou rozsvítit přivedením 12 voltů na některý z pinů, budíky jsou rozsvěceny "datově" - po CANu. Zkuste hledat ve vlákech o změně podsvícení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulda_5 Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Ano, budíky se rozsveceji nejak po CANu jelikož jsem dnes proměřoval konektor a nikde jsem napětí nenaměřil. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenyjakub Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Dobrý den, mám fabii I, r.2000, 1,4MPI. Autu za jízdy začala za jízdy blikat kontrolka oleje, serva, nabíjení, teploty. Ručičky otáčkoměru, palivoměru a teploty si dělaly, co chtěly. Nyní auto nenastartuje, jen po delším stání a pak po cca 5 minutách vše nanovo. Kabelový svazek byl opravovaný a je rozmotaný. Na vagu chyby datové sběrnice (18044, 18045, 18056, 18058, 01312). Co by to mohlo být? Budíky, nebo řídící jednotka? Nenašel jsem žádné téma, pokud jsem ho přehlédl, tak se omlouvám. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Tady je něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cervenyjakub Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Tak baterie v pořádku a svazek byl opravovaný před měsícem a také je v pořádku. Někdy auto normálně nastartuje a po chvíli začnou blbnout ručičky a komtrolky. Nějaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ix9 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Zdravím mám možnosť kúpiť budíky z Fabie RS problém je že majitel nevie ich presné číslo lebo sa zodrela tá nálepka mojá otázka znie ako zistím o aký typ budíkov sa jedná respektíve boli budíky na RS aj iné ako po facelift typ 6Y0 920 871 S alebo z maxikom 6Y0 920 841 S? Forum som prehladával ale odpoved nenašiel tak dúfam že sa to tu neopakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 NO zkus si přečíst tohle: http://forum.skodahome.cz/topic/122140-bud%C3%ADky-kontrolka-otev%C5%99en%C3%AD-dve%C5%99%C3%AD-kufru/#entry1714472 a pak ještě ten můj příspěvek hned pod tím (na konci může být být možná i 2 a určitě 3) Jinak přes VAG Ti to řekne číslo dílu rovnou taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ix9 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) To som čítal ale mne ide skôr o to že ako od seba rozoznám budíky RS Facelift a predfacelift respektíve sú budíky RS aj pred facelift? lebo číslo na nich nieje a pred face majú označenie 6Y1 a po face 6Y0 ak sa nemýlim Editováno: 4. Září 2015, autor: Ix9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.