Přejít na obsah

Vrakoviště v Plzni a okolí

mahulík

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

U Auto CB je Walter vrakoviste,ale ten tam ma vetsinou neci na 120-ky,naposled co sem tam byl uz to bude pul rok urcite tak tam mel rozrezanyho sedana akorat. No v Bozkove sem slysel ze maji zase vysoky ceny,nikdy sem tam nebyl tak nevim. A jeste jedna moznost na Slovanech V osone jak maji ekologickou likvidaci se jeste zeptat,tam mi pred lety prodaly plechy na 120-ku,tak tam jeste mozna taky prodavaji pouzity veci. A pak jedi do Stoda mi nekdo rikal ze je tam velky vrakoviste skoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Tak se mi podařilo sehnat přes známýho ty věci co jsem potřeboval. Už jsou v kárce a vypadá to moc pěkně. Jen ta montáž byla v lehce terénních podmínkách :) . Nebudu rozebírat jak to probíhalo, ale dokončovalo se to v pozdních večerních hodinách v podzemních garažích nejmenovaného nákupního centra :) . Prostě paráda. Jo mít tak dílnu nebo větší garáž...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...