mahulík Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Zdravim, pánové od Plzně poradíte prosím nějaké vrakoviště v Plzni a okolí, kde bych sehnal nepoškozené věci na interiér a je tam slušný výběr? Předem díky za vaše odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 (editace) Zdravim,zkoušel si to na božkově??Je to docela známá vrakárna ale zkušenost nemám,teprve se tam chystám..... vrakoviště-plzen.cz Editováno: 17. Srpen 2010, autor: Jiri92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 19. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 Diky za tip, vim ze to tam je, ale nikdy jsem tam nebyl a hlavne jsem ani netusil, ze tam maji i veci na Skodovky. Jeste jsem se dozvedel, ze je neco na Nepomucke u Auto CB, tak to musim zjistit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 U Auto CB je Walter vrakoviste,ale ten tam ma vetsinou neci na 120-ky,naposled co sem tam byl uz to bude pul rok urcite tak tam mel rozrezanyho sedana akorat. No v Bozkove sem slysel ze maji zase vysoky ceny,nikdy sem tam nebyl tak nevim. A jeste jedna moznost na Slovanech V osone jak maji ekologickou likvidaci se jeste zeptat,tam mi pred lety prodaly plechy na 120-ku,tak tam jeste mozna taky prodavaji pouzity veci. A pak jedi do Stoda mi nekdo rikal ze je tam velky vrakoviste skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Tak se mi podařilo sehnat přes známýho ty věci co jsem potřeboval. Už jsou v kárce a vypadá to moc pěkně. Jen ta montáž byla v lehce terénních podmínkách . Nebudu rozebírat jak to probíhalo, ale dokončovalo se to v pozdních večerních hodinách v podzemních garažích nejmenovaného nákupního centra . Prostě paráda. Jo mít tak dílnu nebo větší garáž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Vrakoviště je taky ve Stodě naproti hřbitovu hned vlevo při vjezdu z Holýšova. mají škodovky, VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 1. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 O tom Stodě jsem už taky něco zaslechl. Asi tam vyrazím na průzkum jestli tam nebudou mít něco co by se hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.