cifelin Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) Zdravim škodováky,mám zase problem na oktě 1,6 55kw 1997,dneska když jsem jel z práce,tak mi na kruháči začalo něco drhnout nebo drnčet (jakoby nějakej plech o něco drhnul) asi od přední nápravy,popojel jsem 200m odbočoval do leva a zase ten zvuk,pak při sešlápnutí brzdy (už na rovince)to přestalo.Pak jsem to ještě schválně projížděl a už nic.Nevíte někdo co by to mohlo být? Díky za pomoc. Editováno: 8. Srpen 2010, autor: cifelin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cifelin Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Tak dneska ten samý problem,jedu po dlažebních kostkách a zase ten plechovej zvuk,jako by tam něco o něco dřelo,je to na pravém předním kole.Asi po 200m to přestalo. Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Tak dneska ten samý problem,jedu po dlažebních kostkách a zase ten plechovej zvuk,jako by tam něco o něco dřelo,je to na pravém předním kole.Asi po 200m to přestalo. Nikdo neporadí? Občas se dostane kamen nezi kotouč a ten plech co je kolem a pak to dělá bordel. sundej kolo a uvidíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Jasně je tam kamínek.Sundej brzd.kotouč a vyhod ho ven! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 mě se občas stává, že po delší jízdě mi drhne u pravého kola něco při brzdění..... ale jen při brzdění a pak to samo přestane... tak nevím, že by taky nějaký šutřík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.