Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zajimave je ze davaji k yetimu dodatek k navodu ve kterem pisi ze 4x2 ma nadrz 55 litru a 4x4 60 litru, ale asi to odpovida kdyz jsem jel ze zakaznickeho mel jsem rucicku na nule a bylo mi doporuceno ad jedu okamzite k benzine a natankoval jsem tam 54 litru takze to bude asi pravda ze tam mame ve 4x2 55ku nadrz. Tudis tam neni rezerva pokud ukazuje rucicka nulu...

Vloženo

Ahoj, mám 1.2 TSI. Z autosalonu jsem odjížděl a ručička byla na nule a dojezd na MAXIDOT-u 0km. Než jsem dojel na benzinku, tak jsem ještě takových 7km ujel určitě. Čerpal jsem plnou a taky se vešlo 54 L. Při druhém tankování MAXIDOT ukazoval dojezd cca 10km a tankoval jsem 51,2 L Asi tam nějaká malá rezerva bude, ikdyž ručička bude na nule a dojezd bude ukazovat 0km.

• o 2 roky později...
Vloženo

Mám 2,0tdi 103kw,4x4,r.v.2010 a pokud mi počítač ukazuje 0 dojezd a ručička palivoměru je taky na 0, načepuju maximálně 54-54,5l nafty a konec.Podle TD bych měl mít nádrž 60l.Kde je těch

dalších 5l.Mám najeto 34.000km, čepuju vždy do plné a nikdy nenajedu víc jak 860km+/-. Jak to máte vy?

Vloženo

Tak tohle mám podchycené celkem přesně,(2,0tdi 83kw 4x4 rv.2011) pokud mi poč.ukáže dojezd 0km tak stoprocentně ještě ujedu 90km při spotřebě 5L na 100km - to vyjedu nádrž uplně do sucha! PS: Od Listopadu 2010 jsou nějaké technické změny včetně nádrže.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...