mbaud Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Ahoj, kdo mi poradí co je nejlepší na vyčištění a desinfekci klimatizace. Nechci koupit nějakej zmetek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Já používám VALEO Clim Pur maj ho v Auto Kelly není moc drahej napereš to pod pilový filtr do větráku. Efekt okamžitý žádný smrádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Já to dělal včera, měl jsem od zdejšího uživatele -- myslím tondis -- čistič klimatizace Kent. Efekt dobrý, práce na čtvrt hodiny (bez rozebírání)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 dobrá značka na čističe klimatizace je WURTH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Já používám VALEO Clim Pur maj ho v Auto Kelly není moc drahej napereš to pod pilový filtr do větráku. Efekt okamžitý žádný smrádek. taky jsem na nej koukal v autokelly,a meli tam i nejakej Starline,ale to bude asi nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uUcGSyFxlI4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Včera sem to udělal přípravkem VALEO Clim Pur. Práce cca 30 min ( dával jsem poprvé i nový uhlíkový filtr) Výsledek: je po zápachu a ještě se docela pěkně provoněl interiér. Za ty prachy super, doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraS. Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 (editace) Dotaz. auto mám necelý 3/4 roku..na klimu jsem se zatím nedostal..plánuji její vyčištění a naplnění..otázka je zda se dá tohle dělat i v zimě jaká je, zda ty čistící prostředyky nezmrznou uvnitř a tak...taky mě zajímá..co to může být za poruchu..občas v těchto chladných dnech mi něco rachtá v pravém výduchu u spolujezdce..u š120 bych řekl, že nasála list a ten někde lítá v těch rourách..u climatronicu s těmi filtry nevím co to může být..rachtá to občas, zato slušně nahlas.... Editováno: 27. Prosinec 2010, autor: JuraS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.