Berry Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jo, asi se chytnete za hlavu při čtení mojí otázky. Ale já jsem do dnešního dne nepochopil, co je to "facelift", na kterých autech to je, na kterých není a hlavně, jak se to týká světel. Jo, a všem, co se mi budou , tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 facelift je anglické slovo, jehož význam ve slovníku je třeba : facelift: plastická operace; hovor., změna vzhledu (kosmetická); hovor., kosmetická úprava obličeje; hovor., úprava vzhledu (kosmetická); hovor., plastika obličeje; hovor., změna image; přen., odstranění vrásek pomocí plastické operace; hovor. u aut je faceliftem myšleno jakési omlazení modelové řady uprostřed její výrobní doby. u octavií 1 to znamenalo jiná přední a zadní světla, nárazníky, jiné barvy uvnitř i vně, jiné designy kol, některé další funkce navíc, změny názvů stupňů výbav a mnoho dalších detailů..... Ty máš facelift, tak to asi nemusíš řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jo, asi se chytnete za hlavu při čtení mojí otázky. Ale já jsem do dnešního dne nepochopil, co je to "facelift", na kterých autech to je, na kterých není a hlavně, jak se to týká světel. Jo, a všem, co se mi budou , tak facelift je úprava vzhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Díkes, tak teď už jsem v obraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jeste snad jen doplnim, ze v ramci faceliftu se u Octy trosku doladovala bezpecnost. Jsou jny nektery vyztuhy, mimo vybavy jako jsou bagy a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 U facelftove Octy je docela dost skrytych vylepseni - da se vypnout airbag spolujezdce, jine provedeni stahovacek dveri, jina tahla steracu, jiny stredni sloupek, atd. Skoda auta nenapadne vylepsovala a nahrazovala nevhodna konstrukcni reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.