Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo, asi se chytnete za hlavu při čtení mojí otázky. Ale já jsem do dnešního dne nepochopil, co je to "facelift", na kterých autech to je, na kterých není a hlavně, jak se to týká světel. Jo, a všem, co se mi budou :smich: , tak :p

Vloženo

facelift je anglické slovo, jehož význam ve slovníku je třeba :

facelift: plastická operace; hovor., změna vzhledu (kosmetická); hovor., kosmetická úprava obličeje; hovor., úprava vzhledu (kosmetická); hovor., plastika obličeje; hovor., změna image; přen., odstranění vrásek pomocí plastické operace; hovor.

u aut je faceliftem myšleno jakési omlazení modelové řady uprostřed její výrobní doby.

u octavií 1 to znamenalo jiná přední a zadní světla, nárazníky, jiné barvy uvnitř i vně, jiné designy kol, některé další funkce navíc, změny názvů stupňů výbav a mnoho dalších detailů.....

Ty máš facelift, tak to asi nemusíš řešit...

Vloženo
Jo, asi se chytnete za hlavu při čtení mojí otázky. Ale já jsem do dnešního dne nepochopil, co je to "facelift", na kterých autech to je, na kterých není a hlavně, jak se to týká světel. Jo, a všem, co se mi budou :smich: , tak :p

facelift je úprava vzhledu.

Vloženo

U facelftove Octy je docela dost skrytych vylepseni - da se vypnout airbag spolujezdce, jine provedeni stahovacek dveri, jina tahla steracu, jiny stredni sloupek, atd.

Skoda auta nenapadne vylepsovala a nahrazovala nevhodna konstrukcni reseni.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...