Vitek.Brno Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Zravim všechny, mám Octavii 1,6 74 kw, rv 1997. Najeto 174.000 km závada: po startu motor jde nekontrolovaně do otáček, nic s tím nejde uďelat, jen vypnout klíček. Následně nefungují střrače, blinkry atd. Někdy vypadnou i budíky. Po dvou třech pokusech o nastartováni se chová zas normálně. Závada se nevzskytuje pravidelně a stává se při studeném i teplém motoru. Jen pro úplnost auto stálo od loňského listopadu. Předem děkuji za radu pokud už někdo dřív odpovídal omlouvám se, ale fakt jsem f´orum nestudoval do hloubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 (editace) Takhle na dálku s nepravidelnou chybou ti asi nikdo neporadí. Nejlepe sehnat nekoho z okolí, kdo má diagnostiku. Tohle můžou být zoxidované nebo hnijící kabely, nějaky zkrat, řídící jednotka nebo i zatuhle plynové lanko. Provedl bych aspon pohledovou kontrolu na motor a okolí. Editováno: 16. Srpen 2010, autor: Haski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitek.Brno Vloženo 16. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Zdravím diky za odpověď, pohledovou kontrolu motoru jsem udělal vše ok, lanko jsem nechal promazat a vyměnil kabely. Na diagnostiku jdu ve středu tak uvidím. Snad to nebude ŘJ v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.