tomina Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Nedavno jsem si koupil starsi OII, je to Elegance r.v.2006 a od zacatku se mi cas od casu nevrati packa smerovek po narovnani volantu. Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli s tim ma nekdo zkusenosti a jestli je nutna vymena packy nebo to jde nejak opravit. Pripadne tip, kde packu za rozumnou cenu koupit. Ma v sobe i ovladani tempomatu - to zatim funguje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 Vymenit packu smeroviek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Koukal jsem, ze existuje vice druhu pacek, pokud vim, tak se lisi zapojenim tempomatu. Muzu misto moji puvodni dat novejsi (s novymi popisky) nebo jak mam poznat, jaka je ta prava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Podle VIN kódu ti ve Škodovce najdou tu pravou páčku na tvoje auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 to mu sice najdou, ale prodají mu jen tu s novým potiskem, ty staré se již neprodávají a jsou vyřazené z výroby bez náhrady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Nové páčky fungují spolehlivě i na starých typech podvolantovek(opačně to neplatí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Kdybys chcel bez tempomatu tak pisni, jednu mam doma a muzu poradit i pri vymene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Potrebuji s tempomatem, ale dekuju. Posledni dobou se vraceni zlepsilo. Poprve po vyjeti auta z garaze se packa nevrati, ale potom (asi se rozhybe) funguje vraceni spolehlive, takze zatim ji menit nebudu. Ale pokud bych se rozhodl koupit novou - s novymi potisky, staci pouze vymenit packu a nemusi se dotahovat nejaky ten drat? Na foru jsem se nekde docetl, ze pri vymene za novou je potreba neco dozapojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.