spacewerk Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 to je teda ale už extrem ne že už delaj na O1 ty pro me nepřitažlivý tunning předni lampy s tim paskem ale navic už se da koupit i jen pásek, to zase bude jezdit felicií a fabií s timletim :-) zkusim tedy asi tu variantu za 4K to by tak nejak šlo :-) diky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 jo jo, tyhle drl ála ace se mi taky moc líběj a krásně tam seděj, tak jestli se ti zadaří, tak dej pak info na kolik tě to pak vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Ahoj, Já bych chtěl sehnat něco jako http://forum.skodaho...ntáž-do-světla/ akoráte s homologací, ale zatím bezvýsledně. Nevíte někdo o něčem takovém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Zrovna použit ten můj odkaz výše (vyvarovat se tomu). Bohužel s homologací nesehnatelné. Ani světla engel ayes se na SI nedělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Už dva roky vozím tyto světla, mají homologaci, technickou jsem pošel bez problémů a cena cca 1500 kč není tak hrozná, trocha zručnosti a výsledek pro mě uspokojující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) hmmmm, to vypadá pěkně, hlavně tim, že je to široký jak ty z audi a za 1/4 ceny, to jsi tam přidělal každou led zvlášť? Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) Je to sedm modulů, které jsem každý zvlášť přidělal do mřížky. A navíc světla mají i poziční svícení, ale bohužel zákon to zakazuje, tak funkce je vypnuta, ale vypadalo to luxusně. Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 a kde mají světla vyraženy homologaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 ty jo šikula, vypadá to hezky, konečně denní který bych tam možná dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Homologace je vyražena na sklíču každeho modulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 tak to je uplná paráda, kde si to pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 To jsi už nepamatuju, ale mají je tady http://www.elcar.cz/led-denni-svetla/14845-svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-homologace-sj-292en-8595128237428.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 super, díky moc, na jaře objednám, ještě najít montéra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 V 18. 10. 2013 na 6:32, SUP1 napsal: Jo jo, máš to pěkný,decentní. Jakou dělící příčku jsi musel řezat? Jednu dělicí příčku jsem vyřezat musel ale šlo to poměrně dobře na celou montáž mi stačil pouze lámací nůž, lepidlo a aceton (popř. lih) na odmaštěni. Dokonce mám někde i nafoceny postup jak jsem to dělal, jak bude čas hodím tu odkaz jak na denní svícení tak foto prac. postupu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 V 10. 12. 2013 na 21:16, Rabbit napsal: Je to sedm modulů, které jsem každý zvlášť přidělal do mřížky. A navíc světla mají i poziční svícení, ale bohužel zákon to zakazuje, tak funkce je vypnuta, ale vypadalo to luxusně. tak už jsem je i objednal, a jak se pak dá vypnout ta funkce těch poziček, je to nějaký náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Není to vůbec náročné, vypnutím funkce jsem myslel, že jen nezapojíš jeden drát co vede k hlavním světlům. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skydragon Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Mas to uplne paradne rabbit, presne tak som si to predstavoval ked som rozmyslal ale drl by som si dal spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 V 13. 10. 2011 na 19:20, harmis napsal: 1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.JPG10.JPG11.JPG12.JPG13.JPG14.JPG15.JPGhttp://forum.skodahome.cz/public/style_images/skoda-green-line/attachicon.gif 16.JPGhttp://forum.skodahome.cz/public/style_images/skoda-green-line/attachicon.gif 17.JPGhttp://forum.skodahome.cz/public/style_images/skoda-green-line/attachicon.gif 18.JPGhttp://forum.skodahome.cz/public/style_images/skoda-green-line/attachicon.gif 19.JPGhttp://forum.skodahome.cz/public/style_images/skoda-green-line/attachicon.gif 20.JPGTak sme sa dnes po vcerajsiej kupe pustili do montaze. Som maximalne spokojny aj so vzhladom a hlavne so svietivostou. Podoba sa to na styl RS alebo Audi S6. Tak trocha.. Svetla si pekne sadli a pekne kopiruju mriežku. Svietia pekne pred auto takze nie do stredu auta alebo na boky. Prikladam aj zopar fotiek. Ahoj, vymenim toto denni sviceni, je v zaruce a namontovane v mrizkach a zapravene tmelem vymenou za vase mrizky plus nejakej doplatek na kterym se domluvime. Preferuju jm kraj, osobko. Davam to sem, protoze se tu koukne asi vic lidi jak do bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) nic mi to nezobrazi... // sorry tak teda ide to, kludne zmaž Editováno: 8. Květen 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Ani kdyz kliknes na jednotlivy fotky ktery jsem citoval? Snad to pujde, jinak bdu muset vlozit nejaky svoje fotky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 jak vymenis? nebo prodas? me jedno uz delsidobu blbne asi mame to sami nejsem si jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 (editace) No vymenim za obyc plastovou mrizku plus neakej doplatek za svetla,zadarmo je nechavat urcite nebudu, taky me to neco stalo ale u tebe je to asi passe, protoze bych chtel tu mrizku neposkozenou. Jinak jo, mam ty homologovany DRL 523 o kterych se tu na min strankach pise Editováno: 9. Květen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Taky se přidám k dennímu svícení celej den práce a výsledek....posudtě sami.Cena 480,- s poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Jsem si ce zasatáncem podélného svícení, ale toto vypadá celkem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Já sice taky ale když mám všechny kulatá tak jsem tam dal kulatá denní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.