Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Přesně ty same mam ted nachystane děckam. Už je mame v těch  mřižkach, ale nestihly jsme je zapojit jelikož odjeli do Brna, takže jim to budu zapojovat až přijedou. Vypadaji moc dopře a pěkně sviti. Pukud bys to chtěl zapojit tak ja meškam u Bilovce z hundaje to maš 40km.

Vloženo

Otázka:

Nevidím na těch světlech právě ten třetí odpojovací kabel, který je vypíná při rozsvícení parkovaček. Nebo je k tomu nějaký modul? To by sedělo k těm konektorům...

Páč jinak cena je to pěkná

Vloženo

Je ktomu mudul červeny plus černy minus žluty je na vypinani, když rosvitiž světla a hnědy je na 60 procent když tam nebudeš mit v hlavnich světlech parkovačky.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak já už mám taky hotovo. Nakonec vyhrály DRL dle fotek.

Je to namontováno tak jak to má být, tedy vechny spoje spájené a napojené přímo na spínač světel v interieru, kabely protažené u jednotky do introše, relé DRL je na plastu na konektory od ventilátoru klimy a spínače klimy (dle foto-u servo nádobky)

Teď jsem zjistil, že dříve jsem zapomínal zapínat světla, teď pro změnu zapomínám světla nezapínat :kol-28:

Foto zde:

http://fivajs.rajce.idnes.cz/Montaz_DRL_Superb/

• o 2 měsíce později...
Vloženo

na severní airman, ale dole nevim, určo se ale někdo najde, pak hoď fotky, jak to vypadá, taky nějaký chci časem pořídit, ale zatim se mi nejvíc líběj a na supa pasujou ty jak má žralok z A8, ty sou fakt parádní

Vloženo

Tak já už mám taky hotovo. Nakonec vyhrály DRL dle fotek.

Je to namontováno tak jak to má být, tedy vechny spoje spájené a napojené přímo na spínač světel v interieru, kabely protažené u jednotky do introše, relé DRL je na plastu na konektory od ventilátoru klimy a spínače klimy (dle foto-u servo nádobky)

Teď jsem zjistil, že dříve jsem zapomínal zapínat světla, teď pro změnu zapomínám světla nezapínat :kol-28:

Foto zde:

http://fivajs.rajce.idnes.cz/Montaz_DRL_Superb/

Když říkáš vyhrály DRL myslíš tím tyto drl ?

http://www.tuningstyle.cz/led-svetla-pro-denni-sviceni-nssc-drl-523hp.html

nebo které pls ? Já jsem to pochopil, že ano, proto jsem si je objednal, teď nevím, jestli teda někdo už montoval ty světla, co jsem si objednal ?

Vloženo

tyto světla mám na supovi už rok, je k tomu vše co potřebuješ k montáži. Nejlepší napojit to na spínač světel na spínaných +12V. rozsvítí se to ihned po otočení klíčku a když nechci aby to svítilo, mám udělanej vypínač.

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Instalace nemusí stát přeci dvojku. Jakmile si pořídíš tyto DRL a pokud nechceš nějaké stmívání, atd, tak matroš kolem tak stovku (jedno relátko na odpojení při zapnutí parkovaček) a nějaký kejbly vyhrábnout ze šuplíku....Pohoda

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...