earoet Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s blbnoucí automatickou převodovkou. Mám octávu I 1.8 s aut. převodovkou, dotěd jezdila krásně, až ted se jí přestalo chtít...jde o to, že při dojezdu v zácpě vždy dávám neutrál, včera jsem ho dal na dálnici, no a při rozjezdu jsme nemohl s řadičkou ani pohnout, jako by se tam zasekla. Po chvíi přemlouvání a dojezdu Policie ČP si to naštěstí rozmyslela a povolila... prosím o radu ....děkuju škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 zkontrolovat hladinu oleje v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 "při plně stlačené brzdě se mi řadička zasekne v neutrálu..." Mam to chápat, že při lehce stlačeném pedálu se to nestane? Pak by to mohl být třeba vadný spínač brzdového pedálu. Zasekla se ti vždy pouze na neutrálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Vadný brzdový spínač. Stojí pár korun - výměna na počkání. Taky se mi to stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.