Fredy Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Č poviete na tieto sviečky?? Máte ich niekto? Uvažoval som, že ich nahodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Jsou dobrý, NESMÍŠ mít chip, kvůli chlazení elektrody, jinak - byly vyvinuté speciálně pro tento motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 na ktorý motor, mne by šli ? čo stoja ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 mám to, vypadajú good ale či aj v skutočnosti sú : http://www.brisk.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Jsou dobrý, NESMÍŠ mít chip, kvůli chlazení elektrody, jinak - byly vyvinuté speciálně pro tento motor. Zeptam se i tady, proc bych nesmel mit cip? Svicky uz mam tyhle druhy, cip mam rok a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Mav Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jsou dobrý, NESMÍŠ mít chip, kvůli chlazení elektrody, jinak - byly vyvinuté speciálně pro tento motor. Zeptam se i tady, proc bych nesmel mit cip? Svicky uz mam tyhle druhy, cip mam rok a v pohode Už se stalo, že do motoru ukápla stříbrná elektroda, protože už z principu je vnitřní elektroda tohoto zajisté vynikajícího českého vynálezu hůře chlazena, než otevřené typy. Jezdil jsem je na Š-120 s elektronickým zapalováním a tam byl přínos dosti znát, hlavně v otáčkách od 2800/min šla oproti víceelektrodovým Boschkám za plynem jako ďas, měl jsem je přímo z vývoje z Brisku, dělají tam borci!!. O tom, že bys při aplikaci tohoto typu svíček neměl mít chip, píší i v manuálech továrny. jinak vzrábí pro chipované vozy svíčky s ručně pilovanými držáky vnějších elektrod kvůli lepšímu proudění směsi k vnitřní elektrodě. Ta 120 ca měla s těmito typy sametovější běh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.