lokol Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Ahoj všichni potřeboval bych menší radu. Mam octavku 1,6 55kw u ktere jsem vyměnil těsnění pod hlavou a vše šlape jak ma, akorat ma vysoky volnoběh kolem 1500ot./min. Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanezz 1.6 Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Ahoj všichni potřeboval bych menší radu. Mam octavku 1,6 55kw u ktere jsem vyměnil těsnění pod hlavou a vše šlape jak ma, akorat ma vysoky volnoběh kolem 1500ot./min. Nevite nekdo co s tim? Já to měl taky,někde si přisává falešný vzduch,asi kolem toho plastovýho sání vzduchu na motor a měří váha blbě zkontroluj si to,já měl blbě nasazení prstový svody sání a při studeným motoru to lítalo kolem 1250 - 1500 ot./min , ohřátý tak 1000 - 1100 což je hrozný, nebo ještě čidlo teploty vody,podle toho se pak reguluje klapka,takovejch kravin , já to měl rozdělaný všechno a málem sem u toho vykvetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.