Danniell Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Chtel jsme se zeptat Nefunguje mi osvětlení schránky spolujezdce, myslim že to bude prsklá žarovka. Může mi nekdo napsat jak se to svetilko rozebere, vymeni tak žarovka a popřípadě jaký typ žarovky tam je? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Sundej si schránku spolujezdce, tam všechno uvidíš. Je to 5x šroub torx T20, 3 jsou nahoře po otevření víka a dva dole po stranách. Nezapomeň odpojit konektor ke světlu, ať to případně neurveš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Ziarovka ide vymenit aj bez DEMONTAZE schanky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 Prochy, nechápu, cos chtěl tím svým výkřikem říct... Samozřejmě, že to jde i bez demontáže, to dá přece rozum. Smyslem mýho příspěvku bylo říct, že pokud Daniell neví, jak to tam s tou žárovičkou vypadá, jak je tam umístěná, tak že je pohodlnější si to sundat a podívat se na to v klidu na světle a bez nutnosti do toho čumět do toho jako husa do flašky. Za povolení těch pěti šroubků to, myslím si, stojí. Příště už bude vědět a sundavat to nebude. A cos chtěl říct svým příspěvkem Ty? Jen to, že jsem blbej, když nevím, že to jde i bez toho? Tak blbej asi jsem, ale když napíšeš, že to jde, tak napiš i to, jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 REHOR: Napisal som ze to ide aj bez demontaze schranky. Nechapem co sa urazas. Aj tvoj navod moze pouzit len mu ta vymena bude trvat dlhsie. Otvorim schranku vylupnem svetielko. Odpojim konektor. Vymenim ziarovku. Zapojim konektor. zacvaknem svetielko.Oprava za 2 minuty. Tvoja vymena -oprava 20 minut.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 (editace) Jo, třeba jsem citlivější... Ale o co mi šlo je to, abys napsal víc než jen to, že to jde... Takže díky za vylepšení. Editováno: 30. Srpen 2010, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.