tomassmekal Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Ahoj, nedavno jsem se dotazoval na rozchozeni feldy...ted spis resim vybavu, kterou bych chtel. Chci se tedy zeptat, nevite kde se da sehnat jeste palubni pc do feldy? Budu rad za kazdou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 už se to tu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kopřiva Vloženo 15. Květen 2011 Sdílet Vloženo 15. Květen 2011 Ahoj, nedavno jsem se dotazoval na rozchozeni feldy...ted spis resim vybavu, kterou bych chtel. Chci se tedy zeptat, nevite kde se da sehnat jeste palubni pc do feldy? Budu rad za kazdou odpoved Zrovna dneska jsem narazil na jeden na www.bazos.cz ;šlo verzi TC-6P s kompletní kabeláží ale ta cena byla docela darda.Chce za to 4000,-.Chce to hledat všude možně a často,jakmile se totiž objeví někde nějakej za rozumnej peníz,tak je hned pryč. Já třeba sehnal kousek na www.ebay.de za 21 Euro (cca 520,-), poslal jsem ho do www.apri.cz kde mi pan Třetina provedl funkční test přístroje a zároveň mi zaslal k tomu kabeláž která i s poštovným stála 992,-,takže mě přišel palubák na krásných 1500,-. Chce to jen hledat a trpělivost.Sháněl jsem půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.