Přejít na obsah

tomassmekal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tomassmekal

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, nedavno jsem se dotazoval na rozchozeni feldy...ted spis resim vybavu, kterou bych chtel. Chci se tedy zeptat, nevite kde se da sehnat jeste palubni pc do feldy? Budu rad za kazdou odpoved
  2. jj, rozvodama zacinam jako prvni. Proste chci dat jednorazovy velkej vydaj a mit klid.
  3. tady koukni...svitej asi nejvic ze zarovek, ktery jsou povoleny....nejleozsi by byla xenonova sada, ale to uz bych radeji neriskoval...az si vyresim zakladni veci jako jsou rozvody, naplne apod, tak bych sel do vybrouseny prednich skel do cira, osadit cockama, do toho xenony, dat ostrikovace a hotovo. Xenony jedsinak kvuli nizsimu odberu - 35 w oproti 55 w, ale predevsim jezdim za tmy dost casto a s halogenem se to neda srovnavat ani omylem. Ale pokud chces vetsi svitivost, tak vyzkousej ty hod zarovky. Ty 55 w jsou normal bez nejakyho kabelu. Proste vymenis za stare a jedes
  4. No jsem na to sam zvedav....mam nastesti pristup k dilum se 40 % slevou, takze by se mohla udelat i nejaka dobra cena.
  5. Ahoj, dekuji za rozsahle rady.....no felda ma jeste co pred sebou..takhle vypada dobre, ale prace na ni bude az az. Ja sice mam jeste druhy auto 3 letou kiu picanto, ale druhy auto potrebuji na vsedni litani s dobrou cenu nahradnich dilu a na praci, proto jsem sel do feldy. Vzdycky se da prodat, ale jak jsem rikal, je to kousek, kterej ma malo natoceno, mit to pres 150000 km, tak do toho nejdu. Chtel bych se vejit do 10000 Kc s praci a materialem, pochopitelne i vic, pokud je to treba. Radeji mam jistotu.
  6. podivej se na hod zarovky s prikonem 55 w znamej si je vzal na zkousku a po mesici maximalni spokojenot. arva svetla ma byt udajne podobna xenonum se svitivosti 6000 K, ale skutecnost nelze. Zadny modul, proste vymenis jako klasickou zarovku. Cena necelych 400 Kč za sadu dvou ks H4.
  7. Tak problém nalezen - nefunkční palivové čerpadlo. Teď už jen vyměnit a jede se. Jinak už i chvíli běžela. Jen ventily trošku zatuhly.-Kdyby to byl olítanej a zrezlej kousek, tak na to kašlu, ale 79000 km mě přinutilo jít do ní. To se nebavím o tom, že rez nepoznala ani na jednom místě.
  8. JJ, to me napadlo jako jediny odcerpat a dat tam novej benzin. Jaky je nejjednodussi postup? Sundat kryt, odpojit hadicku od cerpadla, dat ji napr. do petky a pak otacet klickem a cerpadlo mi melo davat benzin? Nebo postupovat jinak?
  9. Ahoj, prosím o radu. Naskytla se mi možnost výhodné koupě Felicie 1.6 55 kw, r. v. 1997 s najetými 79000 km. Od léta 2003 až do teď stála v suchu v garáži. Po celou dobu v ní zůstalo cca 10 litrů Nat.95. Do nádrže jsem dolil 7 litrů Carrery 100. vyčistil svíčky, zkontroloval pojistky, vyměnil baterku a pokoušel se felfu natočit. Točí, točí a motor nechce naskočit. Byli 2 náznaky, ale vůbec nic. Zundal jsem kryt, odpojil benzinovou hadičku a benzín stříkal. Nevíte, jak dál postupovat? Odčerpat benzin, dát nový a zkusit to znovu? Nebo něco jiného? Budu rád za každé rady, popřípadě i asistovanou pomoc. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...