Fridrich Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 (editace) Zdravím, Felicia 1.6 1998rok nejdřív chcípala z ničeho nic a někdy nešla natočit. Po "zavrklání" drátkama u snímače otáček chytla a tak dokola. Diagnostika psala vadný snímač otáček, ten jsem dal nový společně s rozdělovačem. Auto chytalo, ale mělo nějak vyšší otáčky na volnoběh. Nicméně po 10 km začalo cukat jako blázen až chcíplo úplně a od té doby nechce naskočit. Benzín tam jde, jiskru neháže. Diagnostika nepsala nic a teď po dvou dnech stání píše vadný volnoběžný snímač. Prosím o radu už jsem z toho zoufalej. Díky Editováno: 1. Září 2010, autor: Fridrich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 vadná cívka asi, častá závada. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridrich Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 vadná cívka asi, častá závada. Tom určitě jen cívka, nemůže to dělat ještě něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 To poznáš, až tu cívku vyměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sixfeet.under Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 neháže jiskru= spatná cívka nic jiného v tom nehledej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Nejdřív zkontrolovat rozdělovač - palec, víčko, ale to je snad nové ...... Kdyžtak skusit původní, i nov může mít výrobní vadu. No a potom je to s největší pravděpodobností cívka, jak jsem psal. Můžu jednu poskytnout na vyzkoušení. V loni mi také odešla za vhka je KO, ale jinak jde. Vozím ji jako díl první pomoci Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridrich Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Nejdřív zkontrolovat rozdělovač - palec, víčko, ale to je snad nové ...... Kdyžtak skusit původní, i nov může mít výrobní vadu. No a potom je to s největší pravděpodobností cívka, jak jsem psal. Můžu jednu poskytnout na vyzkoušení. V loni mi také odešla za vhka je KO, ale jinak jde. Vozím ji jako díl první pomoci Tom diky. není to moje a těžko se opravuje, když majitel je skoupej na korunu.. civku jsem měl pujčenou "šuplíkovou" a asi byla taky v hajzlu. Rozdělovač, palec, svice nový, přesto neháže jiskru. Osobně bych si tu civku za pětikilo koupil hned... Děkuju všem za příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerow Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 (editace) neháže jiskru= spatná cívka nic jiného v tom nehledej Není vždycky pravda!!!! Pokud je porušený svazek k indučce nebo také pokud není signál od snímače otáček, tak točit můžeš kolik chceš a jiskru bít nebude. to Fridrich: sám říkáš, že po pohýbání kabelů to chytlo a psala to i diagnostika. Podívej se na svazky, jestli nejsou prodřené. Editováno: 6. Září 2010, autor: kerow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridrich Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Není vždycky pravda!!!! Pokud je porušený svazek k indučce nebo také pokud není signál od snímače otáček, tak točit můžeš kolik chceš a jiskru bít nebude. to Fridrich: sám říkáš, že po pohýbání kabelů to chytlo a psala to i diagnostika. Podívej se na svazky, jestli nejsou prodřené. Díky zítra na to mrknu, jinak snímač s rozdělovačem je novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.