Publikováno Září 1, 201015 r Zdravím, Felicia 1.6 1998rok nejdřív chcípala z ničeho nic a někdy nešla natočit. Po "zavrklání" drátkama u snímače otáček chytla a tak dokola. Diagnostika psala vadný snímač otáček, ten jsem dal nový společně s rozdělovačem. Auto chytalo, ale mělo nějak vyšší otáčky na volnoběh. Nicméně po 10 km začalo cukat jako blázen až chcíplo úplně a od té doby nechce naskočit. Benzín tam jde, jiskru neháže. Diagnostika nepsala nic a teď po dvou dnech stání píše vadný volnoběžný snímač. Prosím o radu už jsem z toho zoufalej. Díky Upraveno Září 1, 201015 r od Fridrich
Září 3, 201015 r Autor vadná cívka asi, častá závada. Tom určitě jen cívka, nemůže to dělat ještě něco ?
Září 4, 201015 r Nejdřív zkontrolovat rozdělovač - palec, víčko, ale to je snad nové ...... Kdyžtak skusit původní, i nov může mít výrobní vadu. No a potom je to s největší pravděpodobností cívka, jak jsem psal. Můžu jednu poskytnout na vyzkoušení. V loni mi také odešla za vhka je KO, ale jinak jde. Vozím ji jako díl první pomoci Tom
Září 4, 201015 r Autor Nejdřív zkontrolovat rozdělovač - palec, víčko, ale to je snad nové ...... Kdyžtak skusit původní, i nov může mít výrobní vadu. No a potom je to s největší pravděpodobností cívka, jak jsem psal. Můžu jednu poskytnout na vyzkoušení. V loni mi také odešla za vhka je KO, ale jinak jde. Vozím ji jako díl první pomoci Tom diky. není to moje a těžko se opravuje, když majitel je skoupej na korunu.. civku jsem měl pujčenou "šuplíkovou" a asi byla taky v hajzlu. Rozdělovač, palec, svice nový, přesto neháže jiskru. Osobně bych si tu civku za pětikilo koupil hned... Děkuju všem za příspěvky.
Září 6, 201015 r neháže jiskru= spatná cívka nic jiného v tom nehledej Není vždycky pravda!!!! Pokud je porušený svazek k indučce nebo také pokud není signál od snímače otáček, tak točit můžeš kolik chceš a jiskru bít nebude. to Fridrich: sám říkáš, že po pohýbání kabelů to chytlo a psala to i diagnostika. Podívej se na svazky, jestli nejsou prodřené. Upraveno Září 6, 201015 r od kerow
Září 6, 201015 r Autor Není vždycky pravda!!!! Pokud je porušený svazek k indučce nebo také pokud není signál od snímače otáček, tak točit můžeš kolik chceš a jiskru bít nebude. to Fridrich: sám říkáš, že po pohýbání kabelů to chytlo a psala to i diagnostika. Podívej se na svazky, jestli nejsou prodřené. Díky zítra na to mrknu, jinak snímač s rozdělovačem je novej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.