Publikováno Září 1, 201015 r Ahojte Poprosím o radu.Mám Fabiu 1,2htp 47 kW nabehnuté 154000km. Včera začala svietiť kontrolka RJ. VAG vypísal: 16490 - tlak v sacom potrubí/tlak vzduchu (G71/F96)- neverohodný signál P 0106 - 35 - 00 -- 16556 - rada valcu 1 : system odmerovani - system prilis bohaty P 0172 - 35 - 10 --- sporadická Kontrolka sa rozsvietila po prudkom poklese volnobežných otáčok - motor skoro zhasol. Vopred ďakujem za radu.
Září 3, 201015 r no nechci strašit, ale skoro to vypadá na netěsnost sacího ventilu (tedy kvetoucí ventily - je tady toho hafo, akorát spíš na to trpí 6V verze). Zkus výmaz chyb a sledovat. Co motor, projevuje se to nějak jinak než výše zmiňovaným poklesem otáček při volnoběhu? Udělalo to jen jednou, nebo to dělá častěji?
Září 3, 201015 r Autor no nechci strašit, ale skoro to vypadá na netěsnost sacího ventilu (tedy kvetoucí ventily - je tady toho hafo, akorát spíš na to trpí 6V verze). Zkus výmaz chyb a sledovat. Co motor, projevuje se to nějak jinak než výše zmiňovaným poklesem otáček při volnoběhu? Udělalo to jen jednou, nebo to dělá častěji? Ano robí to často.Vymažem chyby a po 50km to urobí znova.A je aj citelný pokles výkonu.Cítim že to auto netahá.A pri prudkom pridaní plynu akoby strielal, ale neviem či do výfuku, alebo sania Upraveno Září 3, 201015 r od Andro
Září 3, 201015 r Já měl na autě to samé, mám 6V. Tyhle chyby mi to vyhodilo 2x, pak jsem vyměnil pal. filtr, vyčistil pal. soustavu - prolong petrol plus a snímač v sacím potrubí byl komplet od oleje, ten jsem vyčistil. A od té doby, 15 tis. km a je klid. Ale jestli Ti to skáče po 50 km tak nevím, ale zkus to.
Září 4, 201015 r Autor anebo si nech přeměřit tlaky ve válcích a budeš vědět hned na čem jsi Ahojte Snímač vyčistený, a urobilo to zas.Ale uvedomil som si jednu vec, že to urobí len po naštartovaní a pridaní plynu a naslednom ubraní. V každom prípade v pondelok idem odmerať tlaky vo valcoch.Neviete aké sú hraničné hodnoty? Vopred ďakujem
Září 5, 201015 r nejsem si jist zda je to do 12, či do 10 nejméně (jistě mě tady někdo opraví), nicméně by to nemělo být 12,9,12, to bude právě svědčit o problému držím pěsti ať to dopadne co nejlépe
Září 5, 201015 r Autor nejsem si jist zda je to do 12, či do 10 nejméně (jistě mě tady někdo opraví), nicméně by to nemělo být 12,9,12, to bude právě svědčit o problému držím pěsti ať to dopadne co nejlépe Dík za info.V pondelok dám info ako som dopadol.
Září 6, 201015 r Tak tlaky mají být: nový motor min. 15 bar (1,5 MPa), minimálni tlak 11 bar(1,1 MPa), rozdíl mezi válci max. 3 bar(0,3 MPa)
Září 8, 201015 r Autor Tak jak jsi dopadl s tlaky?????? Zatial som to nemeral, lebo technik ma ubezpečil že je to OK. Zajtra chce na skúšku vymeniť snímač tlaku v sacom potrubí. Hovorí že by to ešte mohla byť netesnosť na sacom potrubí a že saje falošný vzduch.Zajtra uvidím dám info.
Září 8, 201015 r tak snad se vám to podaří odhalit, držím pěsti mimochodem, psal jsem to pummymu v jiném příspěvku, pokud odpovídáš na poslední odpověď, tak použij tlačítko úplně dole "přidat odpověď" a ne tlačítko odpovědět (to pak cituješ i ten příspěvek) ... mohl by jsi od moderátora dostat varování
Září 9, 201015 r Autor Mám najnovšie info od technika: Snímač podtlaku v sacom: OK Tlaky : 14bar - ako nový motor- ma potešil Už je z toho chudák zúfalý. Ešte chce pozriť či nie je preskočený rozvod a prípadne upchatý kat. budem informovať ďalej.
Září 20, 201015 r Autor Ahojte Záhada vyriešená - klasická HTP - čkárska Preskočený rozvod. Takže keď možem poradiť pri týchto dvoch chybách: 16490,16556 hneď skontrolujte polohu vačkových hriadelov voči sebe odkrytím krytiek zboku od baterky a nebudete strácať čas skúšaním snímačov a lambda sond..... Je to 10 minút.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.