Přejít na obsah

Service INSP na pal. displeji

reddwarf

Doporučené příspěvky

Prosím vás možná jsem jen zbytečně vyplašenej mám 1.9Tdi 81kW, ale při zapnutí klíčku do zapalování se mi na přístrojovce na displeji počítadla km objeví blikající nápis service INSP. Můžete mi poradit co to znamená? Jde jen o běžné upozornění na nějákou ser. prohlídku anebo je to vystraha o nějáké závadě. Naposledy mi VAG hlásil sporadickou závadu v časování vstřiku paliva. Dík za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jé díky moc tak to jsi mě uklidnil, a jak jsi to napsal tak sem si vzpoměl, nevěděl jsem to přesně tak jsem nechtěl být za blbce, ale je tam napsáno špatný předevstřik. jestli se nepletu to by mělo jít odstranit přes VAG? nebo je potřeba i nějákého mech. zásahu? Já jdu dělat příští týden rozvoďák tak že by mi to mohli rovnou spravit.

Odkaz ke komentáři

Předvstřik přes vag nevyřešíš, je potřeba otočit čerpadlem. Vag je při tom potřeba k zobrazení jeho aktuálního časování.

Při výměně rozvodů se s ním celkem často hne, a je potom potřeba ho znovu seřizovat.... Určitě bych s tím počkal minimálně do té doby.

Pokud ti to ale hlásí takhle přímo paměť závad, bude asi rozhozenej celkem dost....

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

To nemusíš mazat VAGem popis je napsán v uživatelské příručce, tady bys to taky našel,a ted nevím jestli ti to řeknu dobře, sedni do auta,zmáčkni čudlík u displeje,zapni zapalování, čudlík drž až se nápis rozbliká, pohni čudlíkem,asi doleva a je vymalováno - tedy vynulováno. Doufám že jsem to napsal správně,když tak mně někdo prosím opravte. Čau.Honza

Odkaz ke komentáři

• o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...