reddwarf Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Prosím vás možná jsem jen zbytečně vyplašenej mám 1.9Tdi 81kW, ale při zapnutí klíčku do zapalování se mi na přístrojovce na displeji počítadla km objeví blikající nápis service INSP. Můžete mi poradit co to znamená? Jde jen o běžné upozornění na nějákou ser. prohlídku anebo je to vystraha o nějáké závadě. Naposledy mi VAG hlásil sporadickou závadu v časování vstřiku paliva. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 to je jen inspekce.. bliká po každých 30 000 km a nebo jak máš nastaveno.. jinak to nic neznamená... ten střik... bud je špatný řídící vtřik... anebo špatný předevštik na čerpadle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 jé díky moc tak to jsi mě uklidnil, a jak jsi to napsal tak sem si vzpoměl, nevěděl jsem to přesně tak jsem nechtěl být za blbce, ale je tam napsáno špatný předevstřik. jestli se nepletu to by mělo jít odstranit přes VAG? nebo je potřeba i nějákého mech. zásahu? Já jdu dělat příští týden rozvoďák tak že by mi to mohli rovnou spravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Předvstřik přes vag nevyřešíš, je potřeba otočit čerpadlem. Vag je při tom potřeba k zobrazení jeho aktuálního časování. Při výměně rozvodů se s ním celkem často hne, a je potom potřeba ho znovu seřizovat.... Určitě bych s tím počkal minimálně do té doby. Pokud ti to ale hlásí takhle přímo paměť závad, bude asi rozhozenej celkem dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 dík za pomoc tak je to tak jak jsem si myslel, takže rozvody a pka to budeme řešit dál. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 OIL bliká po 15000 km a INSP po roce, pokud nenajedeš těch 15000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Zdař. Kde to ve VAGu smáznu, aby to na mě neřvalo, že mám jet do servisu ? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 To nemusíš mazat VAGem popis je napsán v uživatelské příručce, tady bys to taky našel,a ted nevím jestli ti to řeknu dobře, sedni do auta,zmáčkni čudlík u displeje,zapni zapalování, čudlík drž až se nápis rozbliká, pohni čudlíkem,asi doleva a je vymalováno - tedy vynulováno. Doufám že jsem to napsal správně,když tak mně někdo prosím opravte. Čau.Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Tady návod jak se to maže: http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/Vyn...niUkazatele.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Zabiak mně správně opravil. já věděl ,že to někde bylo popsáno přesně dík.Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Taky jsem ten návod použil.Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Krausz Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Mate jeste nekdo ten navod stranka uz neexistuje diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Podržíš pravé tlačítko na nulování Km. Pak otočíš klíčem v zapalování aby se ti rozsvítili kontrolky. Pak levým tlačítkem na hodiny otočíš doleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 nie náhodou doprava?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Krausz Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 (editace) Ja mam Oi predface rok 97 a mam jen reset a pak prepinani mezi km spotrebou atd ? Editováno: 24. Listopad 2012, autor: Jan Krausz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 mal na myslí ten gombík na tachometri. pravý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.