Přejít na obsah

prostor pro rádio, molitany u výškových repro

Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád bych ve Fabii 1 vyměnil rádio, ale nějak se mi nedaří jej dotlačit až nadoraz, není tam místo. Kabely se snažím vtlačit nahoru, dolu, ale pořád tak 1 cm schází. Můžete mi poradit, co s tím? Dále při mé neúspěšné instalaci rádia nemá rádio příjem. Mohl jsem nějak poškodit zesilovač????

Dále bych se rád zeptal, zda při instalaci výškových repro do zadních dveří mám vyndat kruhové molitany, které jsou na místě pro repro vloženy od výrobce.

Moc děkuji za pomoc.

Pavel Vlach

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

zrovna nedávno jsem to dělal - ovšem naopak, dal jsem pryč rádio Panasonic a dal jsem tam Symphony.

Když dáváš rádio dovnitř a chybí ti 1 cm, tak to vypadá, že mezi rádiem a dorazem v dutině pro rádio ti brání kabeláž (repro, anténa, napájení).

Zkus vyndat to co máš pod rádiem (já tam mám kastlík, někdo má šuplík). Strč rádio kam patří a otvorem místo kastlíku druhou rukou zastrč kabeláž někam dozadu - místa je tam dost. Až budeš mít rádio nadoraz, tak ho vrať o kousek zpátky, strč tam kastlík a celé to zastrč nadoraz.

Pokud ti rádio nehraje(špatný příjem) tak chyba může být v tom, že nemáš fantomový napáječ. Tento se montuje údajně v příp. neorigo rádií. Ten fantom je zapojen v jednom z pinů napájecího kabelu, je spojen s konektrorem antény a zastrčen do rádia.

Tex

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...