Pavel Vlach Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Ahoj, rád bych ve Fabii 1 vyměnil rádio, ale nějak se mi nedaří jej dotlačit až nadoraz, není tam místo. Kabely se snažím vtlačit nahoru, dolu, ale pořád tak 1 cm schází. Můžete mi poradit, co s tím? Dále při mé neúspěšné instalaci rádia nemá rádio příjem. Mohl jsem nějak poškodit zesilovač???? Dále bych se rád zeptal, zda při instalaci výškových repro do zadních dveří mám vyndat kruhové molitany, které jsou na místě pro repro vloženy od výrobce. Moc děkuji za pomoc. Pavel Vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 radio je o tvojej sikovnosti, mozes vybrat spinace okolo vyhrievania okna a tade si pridrzat kable ale ak je to veke radio tak vyrezat zadnu plastovu priecku. molitany samozrejme vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Vlach Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Děkuji, ta příčka tam je z jakého důvodu? Jakým způsobem (postupem) se vyndá? Teď jsem někde přečetl že se molitany k repro dávají, tak nevím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 zrovna nedávno jsem to dělal - ovšem naopak, dal jsem pryč rádio Panasonic a dal jsem tam Symphony. Když dáváš rádio dovnitř a chybí ti 1 cm, tak to vypadá, že mezi rádiem a dorazem v dutině pro rádio ti brání kabeláž (repro, anténa, napájení). Zkus vyndat to co máš pod rádiem (já tam mám kastlík, někdo má šuplík). Strč rádio kam patří a otvorem místo kastlíku druhou rukou zastrč kabeláž někam dozadu - místa je tam dost. Až budeš mít rádio nadoraz, tak ho vrať o kousek zpátky, strč tam kastlík a celé to zastrč nadoraz. Pokud ti rádio nehraje(špatný příjem) tak chyba může být v tom, že nemáš fantomový napáječ. Tento se montuje údajně v příp. neorigo rádií. Ten fantom je zapojen v jednom z pinů napájecího kabelu, je spojen s konektrorem antény a zastrčen do rádia. Tex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.