Publikováno Září 6, 201015 r Ahoj, poslední dobou mě nějak blbne v autě rádio. Normálně poslouchám naladěné stanice a najednou začne šumět, za chvilku je téměř úplné ticho a to na všech uložených stanicích. Takže asi problém nějakého konkrétního rádia to problém nebude, nehrajou totiž všechny. Stane se to klidně i když auto stojí pořád na stejném místě, chvilku hraje v pořádku a pak to přijde. Když se ale pokusím automaticky naladit stanice, tak rádio je krásně najde, ale prostě nehrajou. Domnívám se tedy, že probém bude asi přímo v autorádiu a nikoliv v anténě, když bez problému stanice vyhledává. Nebo se pletu? Bohužel nemám další autoradio ani antenénu abych to vylučovací metodou rozluštil. Co myslíte, je tuner ko?
Září 13, 201015 r Autor Tak rádio stále stávkuje, takže bude následovat jeho výměna za ALPINE CDE-111R. koukám ale ještě po reproduktorech do předních dveří. Mám nějaké typy, ale nemůžu se rozhodnout pro konkrétní model. Budou napojeny jen na autorádio bez zesilovače a zatím neplánuji (ikdyž o něm přemýšlím, ale odrazují mě nýtované stahovačky) vytlumení dveří. Můžete mi prosím poradit, které z níže nominovaných repro budou kvalitně hrát, případně dát typ na něco dalšího. Nehodlám utrácet vysoké sumy, takže asi něco v podobných cenových relacích. Dík alpine autotek powerbass renegade
Září 13, 201015 r ...z těchto používám Renegade (identické s Autotek) k nim budeš potřebovat i novou redukci... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/80-2-ISO-redukce/5/313-redukce-Fabia ..z nýtů neměj obavy...tam jsou jiná úskalí...ale vynaložené úsilí i finance přinesou velmi dobrý zvuk hlavně v nižším pásmu.Alpine
Září 13, 201015 r Autor Dík za typ. A je prosím nějaký podstatný rozdíl mezi plastovou redukcí a MDF podložkou? A druhý dotaz, budou výškové repro pasovat do původních pozic u těch trojůhelníků, nebo je nutná nějaká složitější úprava (případně co to obnáší)?
Září 13, 201015 r ...tak plastová redukce je je rychlejší instalace.MDF je tušší, ale musí se udělat více kroužkú, které by měli mít na výšku cca 38-40mm. Pro snadnou instalaci jsou dobré Alpine, ale Renegade mají lepší dynamiku.Úprava pro výškáč není nijak zásadní.
Září 14, 201015 r nechce sa mi zakladat nova tema. tiez mi sony zacalo strajkovat. vypisuje att-on a att-off v sekundových intervaloch a logicky s tym skace aj hlasitost
Září 19, 201014 r Autor resetovat, třeba to pomůže. Nebo nejlépe Sony vyndat, vyhodit a koupit něco pořádnýho, třeba Alpine Teď jsem vyměnil Sony za Alpine a i s továrními reproduktory je velká změna k lepšímu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.