pitrs78 Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Ahoj, poslední dobou mě nějak blbne v autě rádio. Normálně poslouchám naladěné stanice a najednou začne šumět, za chvilku je téměř úplné ticho a to na všech uložených stanicích. Takže asi problém nějakého konkrétního rádia to problém nebude, nehrajou totiž všechny. Stane se to klidně i když auto stojí pořád na stejném místě, chvilku hraje v pořádku a pak to přijde. Když se ale pokusím automaticky naladit stanice, tak rádio je krásně najde, ale prostě nehrajou. Domnívám se tedy, že probém bude asi přímo v autorádiu a nikoliv v anténě, když bez problému stanice vyhledává. Nebo se pletu? Bohužel nemám další autoradio ani antenénu abych to vylučovací metodou rozluštil. Co myslíte, je tuner ko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 urcite tuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 tak to se budu muset po něčem poohlédnout, bez rádia to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Tak rádio stále stávkuje, takže bude následovat jeho výměna za ALPINE CDE-111R. koukám ale ještě po reproduktorech do předních dveří. Mám nějaké typy, ale nemůžu se rozhodnout pro konkrétní model. Budou napojeny jen na autorádio bez zesilovače a zatím neplánuji (ikdyž o něm přemýšlím, ale odrazují mě nýtované stahovačky) vytlumení dveří. Můžete mi prosím poradit, které z níže nominovaných repro budou kvalitně hrát, případně dát typ na něco dalšího. Nehodlám utrácet vysoké sumy, takže asi něco v podobných cenových relacích. Dík alpine autotek powerbass renegade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 ...z těchto používám Renegade (identické s Autotek) k nim budeš potřebovat i novou redukci... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/80-2-ISO-redukce/5/313-redukce-Fabia ..z nýtů neměj obavy...tam jsou jiná úskalí...ale vynaložené úsilí i finance přinesou velmi dobrý zvuk hlavně v nižším pásmu.Alpine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Dík za typ. A je prosím nějaký podstatný rozdíl mezi plastovou redukcí a MDF podložkou? A druhý dotaz, budou výškové repro pasovat do původních pozic u těch trojůhelníků, nebo je nutná nějaká složitější úprava (případně co to obnáší)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 ...tak plastová redukce je je rychlejší instalace.MDF je tušší, ale musí se udělat více kroužkú, které by měli mít na výšku cca 38-40mm. Pro snadnou instalaci jsou dobré Alpine, ale Renegade mají lepší dynamiku.Úprava pro výškáč není nijak zásadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 nechce sa mi zakladat nova tema. tiez mi sony zacalo strajkovat. vypisuje att-on a att-off v sekundových intervaloch a logicky s tym skace aj hlasitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 19. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2010 resetovat, třeba to pomůže. Nebo nejlépe Sony vyndat, vyhodit a koupit něco pořádnýho, třeba Alpine Teď jsem vyměnil Sony za Alpine a i s továrními reproduktory je velká změna k lepšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.